Egy órával indulás előtt kiérni nagyon necces?
Figyelt kérdés
WizzAir Eindhoven. Amszterdamból a vonat fél háromra érne Eindhovenre és onnan 25 perc busszal. Ha minden jól megy 3 ra kint vagyok, feladandóm nincs, szóval a check-in pulthoz nem kell odamennem csak egyből bemegyek a terminálba. Elég ez az idő? Két óra csak azoknak kell akiknek van feladandójuk? Van egy másik vonat is az fél órával korábban indul, így másfél órám lenne. Szerintetek?2014. ápr. 28. 22:58
1/4 anonim válasza:
Minden azon múlik, hogy mekkora sor van a biztonsági ellenőrzésnél. Ha nagy sor van, akkor lehet, hogy kevés az idő. Bár az eindhoveni reptér elég kicsi, nem tudom ki szokott-e alakulni nagy sor.
2/4 anonim válasza:
Ma már biztos másképp működik. De egyszer csomagfeladás nélkül (becsekkolnom azért kellett), pont egy oraval az indulas elott ertem ki, es legmagyobb meglepetesemre azzal fogadtak, hogy felhivjak a bentieket felvesznek-e még? Majd kiserot kaptam es VIP szemelykent (epp egy megbilincselt bunozo utan) soronkivul atvittek a biztonsagi ellenorzesen (igen hosszu sor volt), aztan meg jo sokat ott vartam a tobbi emberrel beszallasig. (de nem wizzair es nem ez a repter volt). Nezd meg mit irnak a jegyen/elektronikus jegyhez emilben kuldott tajekoztatoban vagy a wizzair honlapjan. Es azt tartsd be, mert az a mervadó.
3/4 anonim válasza:
" Van egy másik vonat is az fél órával korábban indul, így másfél órám lenne."
Akkor mi a kérdés? Ezt válaszd!
1 óra elvileg épp elég, pláne a kis Eindhoveni reptéren. Ám picit késik a vonat vagy busz és para van. Én inkább várnék a reptéren plusz fél órát, de te azt csinálsz amit akarsz. Valószínű így is eléred meg úgy is, csak az egyik esetben kényelmesebben, biztosabban.
4/4 anonim válasza:
"feladandóm nincs, szóval a check-in pulthoz nem kell odamennem"
A check-in pulthoz nem a feladandó miatt kell menj, hanem a becsekkolás miatt. A feladandó csak egy ráadás... Csekkelj be otthonról interneten, de ettől függetlenül menj egy korábbi vonattal. Jó utazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!