Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Egy órával indulás előtt...

Egy órával indulás előtt kiérni nagyon necces?

Figyelt kérdés
WizzAir Eindhoven. Amszterdamból a vonat fél háromra érne Eindhovenre és onnan 25 perc busszal. Ha minden jól megy 3 ra kint vagyok, feladandóm nincs, szóval a check-in pulthoz nem kell odamennem csak egyből bemegyek a terminálba. Elég ez az idő? Két óra csak azoknak kell akiknek van feladandójuk? Van egy másik vonat is az fél órával korábban indul, így másfél órám lenne. Szerintetek?
2014. ápr. 28. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Minden azon múlik, hogy mekkora sor van a biztonsági ellenőrzésnél. Ha nagy sor van, akkor lehet, hogy kevés az idő. Bár az eindhoveni reptér elég kicsi, nem tudom ki szokott-e alakulni nagy sor.
2014. ápr. 28. 23:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Ma már biztos másképp működik. De egyszer csomagfeladás nélkül (becsekkolnom azért kellett), pont egy oraval az indulas elott ertem ki, es legmagyobb meglepetesemre azzal fogadtak, hogy felhivjak a bentieket felvesznek-e még? Majd kiserot kaptam es VIP szemelykent (epp egy megbilincselt bunozo utan) soronkivul atvittek a biztonsagi ellenorzesen (igen hosszu sor volt), aztan meg jo sokat ott vartam a tobbi emberrel beszallasig. (de nem wizzair es nem ez a repter volt). Nezd meg mit irnak a jegyen/elektronikus jegyhez emilben kuldott tajekoztatoban vagy a wizzair honlapjan. Es azt tartsd be, mert az a mervadó.
2014. ápr. 29. 00:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

" Van egy másik vonat is az fél órával korábban indul, így másfél órám lenne."

Akkor mi a kérdés? Ezt válaszd!

1 óra elvileg épp elég, pláne a kis Eindhoveni reptéren. Ám picit késik a vonat vagy busz és para van. Én inkább várnék a reptéren plusz fél órát, de te azt csinálsz amit akarsz. Valószínű így is eléred meg úgy is, csak az egyik esetben kényelmesebben, biztosabban.

2014. ápr. 29. 01:58
 4/4 anonim ***** válasza:

"feladandóm nincs, szóval a check-in pulthoz nem kell odamennem"

A check-in pulthoz nem a feladandó miatt kell menj, hanem a becsekkolás miatt. A feladandó csak egy ráadás... Csekkelj be otthonról interneten, de ettől függetlenül menj egy korábbi vonattal. Jó utazást.

2014. ápr. 29. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!