Van valakinek Touareg bőröndje? Mennyire bírja a repüléssel járó megpróbáltatásokat? Próbáltam angolul is keresni véleményeket, de csak magyar találatokat hoz ki a kereső, és azok sem vélemények, hanem csak webáruházak képei.
Én sem értek egyet az elsővel bár azt sem mondom, hogy feltétlenül samsonite ár kategória szükséges.
De azért az nem árt ha egy oda-vissza útnál nem megy tönkre a bőrönd odafelé úton mert akkor máris probléma, hogy miben hozod vissza. Ez most hülyén hangzik, de sajnos megtörtént eset!!
Nagyon olcsót nem érdemes, mert büdös a ragasztója, és ha ruhát viszel benne, még 1 liter parfüm sem nyomja el a
szagot.
Előbb-utóbb a dobálástól mind tönkremegy, de azért érdemes egy legalább középkategóriást venni. Drágát csak kézipoggyásznak vettem, mert az örök élet.
Feladandónak maximum Samsonite árban érdemes.
Köszi az eddigi válaszokat.
Touareg bőrönddel esetleg van valakinek pozitív/negatív tapasztalata?
repüléssel kapcsolatban nincs, de én 7-8 éve nyúzok egy Tuareg bőröndöt (a legnagyobbat).
Igazából három dolog mehet rajta tönkre. Az emelője, a húzója és a kerekek.
Emelőjét lecseréltük otthon egy örök életűre, miután leszakadt. A húzókáját beszegecseltük fix állásra (és ennél fogva soha nem szabad emelgetni egy táskát sem).
A kerekéről meg most jött le 8 év után a gumi.
Gyakorlatilag örök életűnek tűnik ez a táska néhány módosítás után. Nem tudom, hogy a most kapható Tuaregek is ilyen minőségűek e.
De a kereke az valami brutál jó volt ennek, rengeteget nyúztam macskaköves utakon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!