Lehet csak ár és úticél alapján keresni fapados járatot valahol?
Olyan oldalt keresek, ahol nem kell feltétlenül megadni, hogy mikor szeretnék indulni és visszautazni (még hozzávetőlegesen sem), mert nekem mindegy, hogy márciusban vagy szeptemberben tudok megcsípni egy jó ajánlatot. De eddig minden repjegy-kereső oldalon, amire rábukkantam, kötelezően meg kellett adni a dátumot is.
Ha esetleg van olyan oldal, ahol a legolcsóbb utakat listázza, az nagyon jó lenne (úticélt meg majd választok ár alapján;)).
Amit keresel azt az Azuon nevű progi tudja. Igaz, nem ingyenes, bár demo verziója is van. Mondjuk azért uti célt nem árt beállítani, mert túl sok kombináció van különben.
Illetve azért az elég valószínűtlen, hogy valaki mindegy mikor, mindegy hova akar menni. Valljuk be, nem ez az általános. :))
Nagyon jó progi, ha komolyan gondolod akkor megéri megvenni is akár.
Mondjuk főleg átszállásos kombinációk keresésére nagyon jó. Ha csak Budapestről indulva repülni szeretnél bárhova, mindegy, csak olcsó legyen, arra felesleges, mert azt kézzel is könnyedén végignézheted wizzairnél és ryanairnél. Náluk találod a legolcsóbb árakat. Pár hetet végigkattintgatni nem olyan nagy feladat.
2-3 hónapnál messzebbre nézegetni az árakat pedig teljesen felesleges. Kizárt, hogy pl. őszre találj most jó árat bárhova is. Majd nyár végén van annak az ideje.
Valóban nagyon kevés ilyen oldal van, aminek az az oka, hogy nem létezik olyan, hogy repülőjegy ár ez mindig ad hoc számolódik ki. De ezt gondolom, nem kell ecsetelnem.
Van azonban pár olyan oldal, ami logolja a felhasználók keresési eredményeit, amik jó esetben pár napig még validnak mondhatók, és kiteszi ezeket.
Magyar viszonylatban én a bogAIR-t javaslom: [link] , itt akár térképen is kereshetsz: [link]
Ha az angol nem akadály, van két olyan oldal is, ahol kifejezetten csak ezek között a logok között lehet keresni, az egyik az [link] (ami egy ausztrál site, európára, vagy inkább Magyarországra nem túl erős), illetve a [link] .
Ha a francia nem akadály, a liligo-nak is van egy szuper kis keresője, ami teljesen felxibilis (nem kell konkrét időpontot megadni): [link]
Ezek mind repülőjegy keresők, nem utazási irodák, így a végén légitársasághoz dobnak.
Légitársaságok közül a KLM-nek is van ilyen eszköze: [link]
remélem tudtam segíteni!
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó; külön köszi a linkeket. Nagyon jó oldalak, és még a korlátolt francia tudásom is elég ahhoz, hogy eligazodjak az oldalon, amit küldtél (a magyar oldalakról már nem is beszélve). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!