Miért nem próbál a MÁV egy kis plusz pénzt keresni azzal, hogy teljesen-meg-nem-rakott tehervonatokra (pl. szén vagy állat szállító vagonba) kiad "fapados" áru jegyeket utazó személyeknek?
azok személyszállításra alkalmatlanok, balesetveszélyesek, és soha nem vállalnák a felelősséget, hogy tehervagonban utazzál.
ezek után felesleges lenne rátérni a másik okra, hogy a fuvaroztató nem örülne, ha a cuccával utazna a nép, még a marhaszállító is tisztább és jobb szagú mint amivel az emberek utaznak.
:D tetszik ez a kérdés
a Balatonra én lehet így mennék le minthogy 8-10 ezret kiadjak érte
Talán bizonyos szabályokba is ütközik, meg azért na... Melyik ember szeretne marhákkal utazni (már a többi utast leszámítva xD), még ha akár tisztább is a marhavagon... :D
Amúgy aránylag inkább csak tartályokban szállítanak újabban, gabonát meg folyadékokat, abba meg beletenni bárkit is kicsit macerás lenne... xD Hát még kivenni...
Én 200 forintnál kevesebbért is lementem Pestről Nyíregyházára, és még vissza is elég volt.
Marhavagonban sem kellett utaznom, mehettem gyorsvonattal is.
Diákok, munkások, nyugdíjasok még ebből is 33-66%-os kedvezményt kaptak. Nem volt olyan régen, csak 25 éve.
Csak annyi kellett hozzá, hogy ne lopja el senki a MÁV bevételeit, hanem arra fordítsa, amire az való.
Igaz az csak egy diktatúra volt
Pfúúúúúj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!