Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Meliket válasszam Lufthansa...

Meliket válasszam Lufthansa vagy KLM?

Figyelt kérdés
Vancouverbe fogok utazni, most foglalnám a repjegyet. Találtam 2 lehetőséget, mindkettő egy átszállásos Amszterdam/ Frankfurt odafelé és visszafelé is kb. ugyanannyi lenne az átszállási idő mindkettőnél. Melyik légitársaságot ajánlanátok jobban a Lufthansa-t vagy a KLM-et?
2014. aug. 19. 11:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Lufthansa-val utaztam már, bár nem túl sok jó tapasztalatom van velük.

KLM-et nem ismerem.

Viszont annyira nagy különbség nem lehet köztük.

Válaszd azt, amelyik olcsóbb, illetve nem túl kevés az átszállásra adott idő (legyen minimum 2 óra, mert ha a Lufthansa késve indul Pestről - és rendszerint késve indul, ezért sem szeretem őket - akkor is legyen idő eljutni a másik géphez).

2014. aug. 19. 23:48
 12/17 A kérdező kommentje:
Igazából az átszállás odafelé és visszafelé is 3-3 óra akármelyikkel is megyek.
2014. aug. 20. 12:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem a KLM-mel kapcsolatban csak jó tapasztalataim vannak.
2014. aug. 20. 14:00
 14/17 anonim ***** válasza:

Utaztam KLM-el es Luftival is, LAX - BUD, frankfurti, mucheni meg amsterdami atszallassal (tobb alkalommal is).

Bejartam mindegyik repteret, megkostoltam mindenfele kajat (mindig kerek kulon kajat, pl. laktoz mentes, kosher, gluten mentes, mikor mihez van kedvem) es ittam mindenfele italokat, amiket felszolgaltak es oszinten mondom az egvilagon semmi kulonbseget nem vettem eszre a ket legitarsasag kozott.

Halvany emlekem van, hogy az amsterdami repter kicsit szimpatikusabb mert szinesebb, de ez tenyleg csak vmi halvany emlek, ugyanis altalaban dog faradtan utazom, csak az erdekel, hogy legyen egy ures szek ahova leulok.

Valaszd azt amelyiket akarod. Ha nem tudsz donteni, akkor dobj fel egy ermet.

Jo utat!

2014. aug. 20. 19:05
 15/17 anonim ***** válasza:
KLM
2014. aug. 22. 11:08
 16/17 anonim válasza:
Lehet késő de KLM !!!!!!
2014. aug. 22. 21:53
 17/17 A kérdező kommentje:
Végül a KLM-et választottam, megkérdeztem ismerősöket is. Nagyon nem voltak jó véleménnyel a frankfurti reptérről és a Lufthansa sem a szívük csücske. Azt mondták ők is, hogy az Amszterdami reptér nagyon hangulatos. Remélem jól választottam :)
2014. aug. 24. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!