Meliket válasszam Lufthansa vagy KLM?
Lufthansa-val utaztam már, bár nem túl sok jó tapasztalatom van velük.
KLM-et nem ismerem.
Viszont annyira nagy különbség nem lehet köztük.
Válaszd azt, amelyik olcsóbb, illetve nem túl kevés az átszállásra adott idő (legyen minimum 2 óra, mert ha a Lufthansa késve indul Pestről - és rendszerint késve indul, ezért sem szeretem őket - akkor is legyen idő eljutni a másik géphez).
Utaztam KLM-el es Luftival is, LAX - BUD, frankfurti, mucheni meg amsterdami atszallassal (tobb alkalommal is).
Bejartam mindegyik repteret, megkostoltam mindenfele kajat (mindig kerek kulon kajat, pl. laktoz mentes, kosher, gluten mentes, mikor mihez van kedvem) es ittam mindenfele italokat, amiket felszolgaltak es oszinten mondom az egvilagon semmi kulonbseget nem vettem eszre a ket legitarsasag kozott.
Halvany emlekem van, hogy az amsterdami repter kicsit szimpatikusabb mert szinesebb, de ez tenyleg csak vmi halvany emlek, ugyanis altalaban dog faradtan utazom, csak az erdekel, hogy legyen egy ures szek ahova leulok.
Valaszd azt amelyiket akarod. Ha nem tudsz donteni, akkor dobj fel egy ermet.
Jo utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!