Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A Lufthansa gépeken milyen...

A Lufthansa gépeken milyen ételeket fogyasztottatok?

Figyelt kérdés
Nemsokára megyek egy nagyjából 10-13 órás repülőútra és kíváncsi vagyok,hogy kinek mi a véleménye. Mikből lehetett választani,finom volt-e meg ilyenek :)

2014. máj. 11. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Bratwurst, bratkartoffel, sauerkraut, Löwenbrau
2014. máj. 11. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Amikor Oszakába mentem (hasonló táv), kétszer adtak ételt, vacsorát és reggelit, plusz egyszer kaptunk fagyit is. A vacsora főtétel volt két menüből lehetett választani. Járt hozzá gyümölcs, zsemle és saláta is. Azt hiszem én csirkét kértem. Egyszerű nem túl nagy adag, de arra jó, hogy ne halj éhen. Reggelire én tojást kértem, plusz kaptunk akkor is gyümölcsöt és joghurtot. Én elégedett voltam. Egyébként emlékeim szerint a menü fent van a honlapon is, de nem vagyok 100% biztos.
2014. máj. 12. 10:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. máj. 13. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdés, de ha igen, akkor nekem nagyon jó tapasztalataim voltak eddig a Lufthansa-val kapcsolatban. Egy hosszabb úton kétszer kapsz ételt. Ha pl délben indul a gép akkor ebédet kapsz, de ha estefelé akkor vacsorát. Mindig két étel közül lehet választani ami általában tészta vagy valamilyen hús, esetleg hal. A főétel mellett van saláta öntettel, sajt, valamilyen desszert illetve valamilyen pékáru ( pl. zsömle ) Leszállás előtt kb 2 órával is szoktak hozni valamilyen ételt pl pizza vagy valamilyen könnyebb snack. Szoktak osztogatni sós perecet is. Alkoholért nem kell fizetni, továbbá mindig hoznak vizet, narancslevet, almalevet, kávét és teát. :) Szerintem nagyon jó légitársaság
2014. jún. 17. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha pl vegetarianus vagy akkor vigyel magaddal kajat, en megjartam, nem volt vega etel a gepen. nevettem.
2014. szept. 1. 19:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert nem kértél külön. Minden különleges ételigényt indulás előtt kell lefoglalni. Ez minden társaságnál így van. Én is vegetáriánu vgyok soha nem volt gond ebből vag foglaláskor lfoglalomvagy felhívom őket pár héttel indulás lőtt.
2014. szept. 2. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!