A fapadosok fedélzetén milyen bankkártyákat fogadnak el fizetésre?
Figyelt kérdés
Útközben úgy tudom van lehetőség kártyával fizetni pl. kaját Ryannél és Wizznél. Dombornyomott kártya kell vagy jó a hagyományos is?
Csak az válszoljon légyszi akinek van ezzel személyes tapasztalata.
2014. aug. 9. 16:41
1/7 anonim válasza:
Wizzair-es tapasztalatom van. Az a Mastercard kártyám, amire rá van írva, hogy "ELECTRONIC USE ONLY" nem volt jó, úgyhogy egy másik dombornyomott Mastercard-dal fizettem végül.
2/7 anonim válasza:
Csak hitelkártyát fogadnak el - ha dombornyomott, ha nem.
3/7 anonim válasza:
Ez nem igaz, ugyanis én betéti kártyával fizettem, nem hitelkártyával. Egy kártyaelfogadónál egyébként sem derül ki, hogy egy adott kártya hitelkártya vagy betéti kártya.
4/7 anonim válasza:
Hiába a lepontozás nagyeszűek, ez tény!
5/7 anonim válasza:
" Csak hitelkártyát fogadnak el - ha dombornyomott, ha nem."
Nem így van. Betéti is jó természetesen. De csak azok amik nem Electronic use only. A legtöbb kártyával ami manapság van, simán lehet fizetni.
6/7 anonim válasza:
" Hiába a lepontozás nagyeszűek, ez tény!"
A lepontozás jogos, ugyanis butaságot írtál. Nem csak hitelkártyákat fogad el.
7/7 anonim válasza:
Szerintem fuss neki mégegyszer, pont az ellenkezőjét írtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!