Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repülőre mennyi csomagot...

Repülőre mennyi csomagot lehet felvinni?

Figyelt kérdés
Van ugye bár egy nagy táska amit a raktérben visznek.Annak mekkora lehet a súlya?Meg van a másik amit felvihetsz az utastérbe.Az ingyenes vagy azért fizetni kell?Annak megvan szabva a súlya,mérete,tartalma?

2014. aug. 7. 09:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

" hogy kérhessenek $100-t, ha 2 mm-rel nagyobb,"

A szabály le van írva. Jegy vásárlásakor elfogadja az utas. Ráadásul simán engedik a pár centivel nagyobb táskát ha bele tudod rakni a keretbe összenyomva, szóval tulajdonképpen engedékenyek a legtöbbször.

Akkor most mi a problémád?

Valahol húzni kell egy határt, te is tudod.

Hagyományos társaságoknál ez nem gond, mert az ár része a feladott csomag, avagy másképp fogalmazva kötelező fizetni azért is, ha akarod ha nem. Fapadossal nem kötelező csomag feladást fizetni. Így viszont nyilván próbálnak több kézi poggyászt vinni az utasok. Emiatt muszáj kissé szigorúbban csinálni, ez teljesen érthető. Tényleg nem férne el.

2014. aug. 9. 12:28
 12/12 anonim ***** válasza:

#11., értem amit írsz, egyet is értek, de szerintem te is értesz engem. Van szabály mindenhol, de csak a fapadosoknál tartatják be.

Azért mondtam, hogy ha megteheti, utazzon rendes légitársasággal, mert nem kell ilyenekkel foglalkozni, hogy mekkora a kézipoggyászom, meg hány kiló, ameddig ésszerű kereteken belül van.

2014. aug. 9. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!