Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Akiknek tervetekben van, hogy...

Akiknek tervetekben van, hogy repülővel mentek valahová nem féltek felűlni a repülőre?

Figyelt kérdés
Én repülővel megyek vagyis mennék,de inkább nem megyek azzal,nem űlök fel rá,mert lelőnek minket. Ti,hogy vagytok vele?

2014. júl. 23. 17:06
 1/9 anonim ***** válasza:
ez a mostani eset csak kivételes. nem mindennapos hogy csak úgy lelőnek egy gépet. ettől nem kell tartanod.
2014. júl. 23. 17:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát ha így nézem akkor többet nem ülök autóba, vonatra, buszra, hajóra stb. sem..
2014. júl. 23. 17:42
 3/9 anonim válasza:

Kėrdezö,az hogy most ez törtėnt,sajnos bårmikor elöforfulhat!!! Es nem elsönek fordult elö hanem màsodjàra,elsönek egy katonai gėpet lottek lemm majd most a Malajziait!!

Ållitolag hogy ilydn ne forduljon elö, dràgul a rep.jegy, mert a 2.orszàgot ki kerulik a gepet...Ukr...es orosz... !! Lėgi folyosokon megkerūlik igy egy picit dragabb es hoszabb lesz az utazas!!! Ugy hogu nyugi van!! Ne fėljj

Persze hogy felsz!!!!ezzen nen vagy egyedul,de valoban ami tettek...300.ember eletet csak egy pillanat alatt kioltani,mi a garancia hogy legkozelebb ez nem tortenik meg???semmi!!

Pilotak csak kikerulni tudjak ami nagyon jo esely....hisz a kegi folyosokob... nem johetnek mehetnek kedvuk szerint a gepek...

2014. júl. 23. 18:13
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Azért nem mész repülővel mert félsz hogy lelőnek???

Ennyi ésszel ha lelőnek nagy veszteség nem éri az országot.

2014. júl. 23. 19:37
 5/9 anonim ***** válasza:
És ha például Ausztráliába akarsz menni, akkor mivel mész? Hajóval? Mehetsz. 6-8 átszállással és két hónap az út. De hajóval mehetsz New-Yorkba is. Liverpoolból szintén hajóval, 6 nap az út. Nagyobb az esélye annak, hogy a hajó elsüllyed, mint annak, hogy a repülőgépet lelövik, vagy más módon zuhan le. Én rengeteget utaztam repülővel és repülőgépekkel is foglalkozom. A leg biztonságosabb közlekedési eszköz jelenleg. Csak a szerencsétlenségek, amikor előfordulnak jóval nagyobb hírverést kapnak, mintha például egy autópályán történik egy tömegbaleset és meghalnak benne húszan. És ki lőne le? Olyan helyre mész, ami átvezet háborús övezet felett? Mert háborús övezetek felett az adott ország kormányának a nemzetközi polgári-légi közlekedési biztonságot szavatoló szabályok értelmében kötelessége minden magasságban teljes légtérzárat hirdetni. Ez ha már a lelőtt maláj gépnél tartunk az az ukrán kormány kizárólagos felelőssége. És ez független attól, hogy ki lőtt. Ha már megvan rá a minimális esély, hogy polgári gépeket támadás érhet akkor ki kell hirdetni a teljes légtérzárat. Elvileg ez az ICAO előírása. Ilyen légtérzár van jelenleg Szíria felett, volt a jugoszláv háborúk idején a Balkán felett, volt egészen két-három hónappal ezelőttig Koszovó felett és így tovább. Tehát ha amiatt nem szállsz repülőre, mert lelövik, akkor ülj autóba, ahol kiteszed magad annak, hogy egy részeg sofőr beléd hajt. Ha pl Olaszországba akrsz menni, akkor mégis kitől félnél? Melyik ország olyan terület, hogy lelőhetik a géped? Ausztria? Szlovénia, Olaszország? Ilyen csak politikailag instabil országokban fordul elő, ahol vagy egy másik állammal folyik háború, vagy polgárháború zajlik.
2014. júl. 23. 21:46
 6/9 anonim válasza:
0%

Milyen ėrzėketkenek vagytok ugye utolso.... ez olyan mintha azt mondtad volna hogy ha le lonek sem lesz baj..magyar.o nak!!!

Tudod aki masnak roszat kivan...az sajat maga kapja vissza!'!

Nem tudom ha te elvesztened ilyen helyzetbe a szūleidet...szeretteidet...es tudod lehet magyar.o eszre se venne? Mert ugy mond mindegy...1 magyaral tobb vagy kevesebb!!!Erzektelen szived van utolso!!!! Ilyen emberek mint te is... a hideg vizzet is sajnàlom töled!!

2014. júl. 23. 21:48
 7/9 anonim válasza:
Utolso vagyok...bocsi 4 nek irtam!!
2014. júl. 23. 21:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Marhaság ilyenen aggódni. Én szeptemberben repülök legközelebb, de eszembe se jutott ezen aggódni. Sőt röhögtem is, hogy az Alpok felett max. a rétóromán hegyi szakadárok lőhetnek le.
2014. júl. 26. 15:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt az egyet nem látom hová akarsz repülni. Európa felett a légtér biztonságos. Egyéb országok fölött is, mert ha megnézed a híradásokat a repülőtársaságok minden problémás légteret kihagynak. Én Iránba repülök 2 hét múlva de ez eszembe se jutott. repültem már viharban, landoltunk jeges kifutón, pillanatnyi pánik tud az emberben lenni, de maga a repülés élménye szerintem feledtet mindent. El nem indulnék teheránba autóval... a google szerint 42 óra, repcsivel 3,5-4 óra. nem mindegy. és lényegesen kényelmesebb is. repülj nyugodtan!
2014. júl. 31. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!