Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mi a véleményetek a wizz...

Mi a véleményetek a wizz airről? Milyen? Jó, szép? Most repülök először.

Figyelt kérdés
2014. aug. 3. 22:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom miért véded ennyie őket, de a késések igenis gyakoriak. Nézd meg a bud.hu az induló és érkező járatokat..
2014. aug. 6. 23:52
 22/26 anonim ***** válasza:
52%

Mert az illető még soha nem ült normális polgári gépen, és azt hiszi ha kipróbált egy Suzukit, jobb autó nincs is.

(elnézést a Suzukisoktól, nekem is volt)

2014. aug. 7. 08:59
 23/26 anonim ***** válasza:
84%

Semmi gondom nem volt eddig s Wizzairrel. Az ülések szűkek, de azt a 2 órát ki lehet bírni. Enni-inni lehet venni, de nem a legolcsóbb mulatság.

A késés külön kategória, szerencsétől függ. Eddig egyszer történt meg velem, hogy késve indult a gép - 30 perccel később szálltunk fel, mert egy nagyon értelmes utas lent hagyta a megjelöletlen kézipoggyászát a repülő lépcsőjénél. Azt hitte, hogy a kézipoggyászt hordár fogja utána hozni. 15 percbe telt, míg kinyögte, hogy övé a táska, ami miatt már odacsődültek a repülőhöz a biztonságiak és majdnem elkezdtek leszállítani mindenkit.

2014. aug. 7. 14:11
 24/26 anonim ***** válasza:
51%

" Mert az illető még soha nem ült normális polgári gépen, és azt hiszi ha kipróbált egy Suzukit, jobb autó nincs is."

Ezt nem tudom miből sikerült következtetni? Ilyet senki nem írt, butaságot írtál.

Egyszerűen csak nem szeretem az alaptalan általánosításokat. Lufthansa is késett már nem egyszer de attól még nem mondok ilyet, hogy azok rendszeresen késnek.

2014. aug. 7. 17:45
 25/26 anonim ***** válasza:
31%

Nem a WizzAirt védve, én sem szeretem őket, nem utazom fapadosokkal.

A késés az esetek többségében nem a légitársaság hibája. Az utasok lassú beszállása, a földi személyzet lassúsága, más gépek késése mind közrejátszhat.

Ha értetek hozzá, tudjátok, hogy a légiforgalmi-irányításban is lehetnek fennakadások, mert ha egyszerre 5 gép akar felszállni, akkor is várni kell ~60 másodpercet a kettő között. (Ha leszállás is van ugyanazon a kifutópályán, arról ne is beszéljünk.)

2014. aug. 7. 19:45
 26/26 anonim ***** válasza:
47%

Nincs semmi baj a wizzairrel. Az en jarataim sosem kestek par percnel tobbet, pedig rendszeresen utazom Budapest es Malmo kozott.

A Lufthansaval tobbszor kestem, lekestem miattuk csatlakozo jaratot, ejszakara Frankfurtban hagytak. En szemely szerint mr inkabb wizzairrel megyek, mint lufthansaval.

2014. aug. 25. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!