Mi a véleményetek a wizz airről? Milyen? Jó, szép? Most repülök először.
Szép kulturáltak a gépek?
Lehet rajta kaját, piát venni?
Jók, rendesek a stewardess-ek?
Én már többször utaztam velük, semmi gond nem volt.
Vannak kényelmesebb és kényelmetlenebb gépeik, ez a szerencsén múlik melyiket fogod ki.
És kb. mi mennyibe kerül?
Ezt hol tudom esetleg megnézni?
Olcsó, szűk, pont olyan, mint a többi a fapados. A kézicsomagod ha 1 centivel nagyobb, és olyan kedvük van, már kötözködnek.
1-2 órás utakon kibírható, annál több, főleg magas embernek, már nem olyan kellemes.
Borzasztó kényelmetlen, szűk, rendszeresen órákat késik.
Általában a célállomáshoz képest messzi, sokadrangú reptérre visz, én már ezért sem utazom velük.
" Borzasztó kényelmetlen, szűk, rendszeresen órákat késik."
Az igaz, hogy nem túl kényelmes, de pl Alitalia is ugyanilyen volt kényelem szempontból.
A késés viszont nem igaz. Persze hogy előfordul mint ahogy MINDEN más légitársaságokkal is. A wizzairnél sem kell lényegesen több késésre számítani.
3 órát meghaladó késés miatt európai uniós kötelezettség minden légitársaságnak kártérítést fizetni, kivéve ha vis major (pl időjárás) miatt történt.
Azon kívül lehet venni a wizzairnél késés elleni biztosítást. Talán 3000 körül van és 30000-t fizetnek ha min. 1 órát késik.
Ebből azért eléggé látszik, hogy jó eséllyel nem késik rendszeresen és "órákat", mert nagyon nem érné meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!