Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Szerintetek felvinnének egy...

Szerintetek felvinnének egy kőrre a kis repülőn, ha megkérném őket?

Figyelt kérdés

Néha a debreceni reptéren ilyen pici kis sportrepülővel szoktak repülgetni kb 2-3 kis motoros géppel repkedtek a város fölött a múltkor is és nem is a futópályáról szállt fel,hanem a kis guruló útról és repkedett a város felett. Nem volt semmi ünnepség ,hanem szerintem ilyen baráti társaság volt ott, kb. vagy 15-en voltak. Gondoltam meg kéne kérdezni,hogy egy kőrre felvinnének e? Mondtam otthon öcsémnek,hogy,ha én egy vad idegen odamentem volna,hogy felvinnének egy kőrre,felvittek volna? Azt mondta öcsém,hogy persze...,ha fizetsz neki. Azt mondta öcsém,hogy egy olyan 20-ért vittek volna fel. Lehet öcsém nem jól tudja. Szerintetek mi az amiért felvittek volna? És legközelebb kérdezzem meg őket,ha megint ott lesznek de azért pénzzel menjek?

[link]

Amúgy ilyesmi gép volt.

2014. júl. 14. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Biztos hogy felvisznek és biztos, hogy fizetni kell érte.

Sétarepülés árak, google: [link]

2014. júl. 14. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha megkered oket, nem.

Ha megfizeted oket, igen.

A repulogepet ok is (valoszinu) berlik, az uzemanyag nincs ingyen; szerinted a ket szep szemedert felvisznek?

2014. júl. 14. 22:24
 3/3 anonim válasza:
En is voltam esztergomban,30 percert fizettem 45eurot.de nem bantam meg!!!
2014. júl. 15. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!