B*zis dolognak tűnne, ha megkérném egy iskolatársamat, hogy találkozzunk valahol egyik reggel?
Megbeszélt helyen, időpontban az iskolában valahol.
Úgy tudnék vele beszélgetni, mert csak úgy odamenni nem tudok, mindig a haverjaival van szinte. Ha ő is fiú, ahogyan én is, így emiatt ha megkérném rá, melegnek nézhetne?
"Nem hiszem. Én legalábbis biztos nem néznélek csak emiatt annak."
Jaja.. de ha közben simogatnád a farkát, úgy már igen xD
én se néznék két srácot melegnek, mert kettesben beszélgetnek egymással...ettől inkább azok szoktak félni, akiknek tényleg van okuk rá, tehát valami érzelmet táplálnak a másik iránt titokban...
Függ attól is, hogy az iskolában mit gondolnak rólad. Ha egy feminimebb srác vagy vagy a másik srác az, akkor lehet gyanakodnak majd.
Korábban ezek szerint nem szoktál beszélni a sráccal. Attól is függ, hogy a srác hogy veszi a közeledésed... sok mindentől függ. Hogyan közeledsz felé... stb. Egyébként mit szeretnél mondani a srácnak, ha még sose beszéltél vele és csak ő hallhatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!