Mi történik olyan esetben, ha lekésem a csatlakozást?
Az attól függ hogy vetted a jegyet.
Ha rendes átszállós a jegy és lekésed önhibádon kívül, akkor az ő dolguk, hogy eljuttassanak a célállomásra a lehető leghamarabb. Általában a következő járatra foglalnak át, esetleg más légitársaság gépére raknak, ha nincs más lehetőség. Ha ott kell éjszakáznod, akkor szállást, étkezést biztosítanak.
Viszont ha külön vetted a jegyeket, akkor a saját költségeden kell módosítanod, vagy új jegyet venned.
Köszönöm a választ!
Rendes átszállós jegy, úgyhogy akkor nem kell aggódnom. :-)
A legegyszerubb/legolcsobb megoldast valasztjak. Ezert elofordul, hogy egy masik legitarsasag gepere raknak at, ha pl. az o kovetkezo gepuk fullon van.
Atszallasos nem valoszinu, de nem lehetetlen, de ugyis ott leszel es beszelsz a pultos emberkevel es o elmondja a lehetosegeidet.
Nem kell izgulni, mert celhoz ersz, csak legfeljebb kesobb mint tervezted.
Kajat szerintem nem biztositanak, de szallast azt igen. Legalabbis a fonokomnek es a lanyanak fizettek a szobat de hogy mit esznek az oket nem erdekli :(
En is kestem mar le gepet, de kb. 3 ora mulva a kovetkezore volt hely... en voltam az elso aki belepett az utasterbe ;)
Köszönöm a választ! :-)
Igazából a nyelvtudásomban nem bízok eléggé, így remélem nem lesz probléma. Ráadásul először utazok repülővel, így ez is eléggé parázós lesz, félek is az átszállástól, hogy mindent megtaláljak időben...
Nyugoccsag ;)
Meg a gepen elkezdesz kerdezoskodni, hogy utazik-e mas is oda ahova te. Ha igen, akkor kiraly mert egyutt ugyesebbek vagytok. (anyukam az USAba utazott egyedul nulla nyelvtudassal es o is igy csinalta es vki mindig volt, aki ugyanoda utazott es megmutatta neki melyik kapuhoz kell menni.
Megmutatod vmelyik egyenruhas repteri dolgozonak a jegyed es nagy kerdo szemekkel nezel ra. O meg majd elmutogatja kezzel/labbal merre kell menned.
Mi magyarok mindenhol ott vagyunk, vki tutti lesz aki segit forditani ha vegkepp nem megy a nyelv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!