Hogyan történik egy utazás Floridába?
Figyelt kérdés
Tervezek egy utazást Floridába 1-2 év múlva. Egy nagyon kedves ismerősömet szeretnem meglátogatni. Az lenne a kérdésem, hogy csak átszállással lehet oda repülni? Mert ha jól tudom, van nehány direkt járat Amerikába Magyarországról. Floridába is vannak direkt járatok? Ha nincs, hol kell átszállni? Es mennyibe kerül egy jegy? A válaszokat előre is köszönöm.2013. aug. 5. 12:48
1/7 anonim válasza:
jelenleg egyetlen közvetlen repülőjárat sincsen amerikai kontinensre! Mindenképp átszállással kell menned. Azt hogy hol kell átszállnod attól függ, hogy melyik társaságnál veszed a jegyet. A legnépszerűbb átszállási pontok: Frankfurt, Amszterdam, London. A jegy ára rengeteg dologtól függ, elsősorban hogy melyik városba mennél.(Floridában rengeteg városnak van ugyanis reptere).
2/7 A kérdező kommentje:
Cape Coral-ba mennék.
2013. aug. 6. 01:37
3/7 anonim válasza:
Néztem Neked repülőjegyet a British Airways-nél(november végi dátummal 1 hétre). A legközelebbi reptér ha jól néztem Tampába van. Ide úgy megy a British, hogy innen ki kell repülnöd Londonba, onnan Chicagoba, majd pedig innen tovább Tampába. Az ár 199.700 Ft-ra jött ki oda-vissza, ebbe feladott poggyász még nincs benne, de az szerintem nem nagy összeg. Remélem tudtam segíteni!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Most már nagyjából tudom mire számíthatok. Kiegészítő információk esetleg még jöhetnek!
2013. aug. 7. 00:56
5/7 anonim válasza:
En ugy latom, legközelebbi repter Fort Myers. Oda repül az Air Berlin közvetlenül (atszallas nelkül) Düsseldorfbol... Düsseldorf pedig viszonylag egyszerüen elerhetö :-)
Most sajnos eleg draga (amit talaltam, november vegere az 660 EUR = 198e Ft volt legolcsobban), viszont ha nezegeted rendsezresen, ki lehet fogni akciokat.
Tovabb neztem: nov vege - dec eleje van 605 EUR-ert, azaz 180e Ft körül.
6/7 A kérdező kommentje:
Á értem köszönöm. Nos és nagyjából nyáron mennék oda. Remélem akkor is vannak akciók. De ha nincs hát nincs :D Akkor is el akarok jutni oda, legalább egyszer... :)
2013. aug. 8. 19:06
7/7 anonim válasza:
BUD - Tampa 174.000 Ft az Air France-al novemberben.
De 180 -190eFt körül már szinte valamennyi légitársaság elvisz Budapestről. Mindez akciók nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!