Megbízható a Turkish Airlines?
Megbízható, jó és egyáltalán nem olcsó.
A LOT Varsón át szinte biztosan olcsóbbra jönnének ki, egy fapados Londonba/Amszterdamba/Párizsba/Frankfurtba és onnan nézni direkt járatot meg tutira (már ha nem 2 hét múlva akarsz utazni).
Értem, köszönöm a választ.
De ha jól értelmeztem (nekem az adott időpontban) oda-vissza 159 911 Ft adókkal együtt. Ennél olcsóbban nem hiszem hogy megoldanám.
Nem a közelségről volt szó, hanem az árról..
Egyébként a török légitársaságot ha jól emléxem többször is Európa legjobbjának választották meg.
Hát de nem is repülök Istanbulba hogy aztán visszarepüljek ugyanabba az irányba.
Repülőjegy foglalásnál nem árt az ész. Ha megfelelőn előrefoglal az ember, akkor nem kell visszafelé utaznia, és jó árat is kifog.
Ez olyan mintha NY-ba repülök, de Bécsből elrepülök Dubaiba onnan meg közvetlen géppel NY felé. Nem tudom ebben a hol realitás.
Austrian-LOT-stb..Környékről ők is repülnek. Gondolom nem business, akkor abszolút kifizethető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!