A messzebb pont, hogy nem Párizs, hanem valami tengerentúli járat vagy Ázsia :)
2014. júl. 7. 14:25
3/9 anonim válasza:
Én már repültem az USA-ba, azon kívül, hogy hosszú volt az út (8-9 óra), sok különbség nem volt a rövidebb utakhoz képest. A gép felszereltsége jobb volt, például minden üléshez volt egy kis tablet, amin lehetett filmet nézni, játszani, stb, hogy ne unatkozz a hosszú úton.
2014. júl. 7. 14:33
4/9 anonim válasza:
A párizsi repülőút tényleg pont a rövidek közé tartozik. Én Pekingbe repültem, kb 10 óra volt az út. Rém unalmas volt.
2014. júl. 7. 15:17
5/9 anonim válasza:
utaztam már pl. Bangkokból Finnországba illetve Finnországból Tokióba.
Vagy Bécsből igaz átszállással Mahéig (Seychelles). Kb azt tudom mondani én is, hogy unalmas, hosszú, de más egyéb nem volt. Ha jó géppel repülsz nem vészes a kényelem szempontjából.
Párizs az biztosan nem vész, 2-3 újság egy szendvics+kv, üdítő és ott vagy :-)
2014. júl. 7. 15:54
6/9 anonim válasza:
"repülővel messzebre? Mondjuk Párizsba?"
:DDDDD
Ez valami vicc akart lenni?
Mi számít akkor közelnek, ha Párizs messze van repülővel? Sétarepülés Budapest felett? Vagy mégis mire gondolt vajon a kérdező? :)
Amúgy a kérdésre válaszolva repültem már egy-két helyre, nagyon jó volt, mert szeretek repülni. De sajnos még csak Európán belül jártam, így én egyiket se nevezném nagyon messzinek.
2014. júl. 8. 10:00
7/9 anonim válasza:
Igen repültem messzire Aucklandba és Sydneybe...
Milyen volt? Kiba hosszú.....
2014. júl. 8. 11:37
8/9 anonim válasza:
Budapest-Tehrán :D egész hosszú az átszállással. De én élveztem minden percét. Miért azon agonizál mindenki milyen volt meg jajj milyen repülni?? élvezni kell az utazás minden percét! Hiszen utazunk! Nem nyavalyogni kell!
2014. júl. 31. 16:52
9/9 A kérdező kommentje:
Már én is tudom h tök jó...köszönöm az értelmes válaszokat jó nyarat mindenkinek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!