Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repülőre feladható kemény...

Repülőre feladható kemény bőröndöt tudtok ami jó minőségű? Samsonite-nak vannak de az igen drágák.

Figyelt kérdés
2014. jún. 5. 19:58
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Mekkora méret ami felvihető?

Mert amit találtam a Samsonite-nél az 30ezer felet van mind árba :(

2014. jún. 5. 20:00
 2/15 A kérdező kommentje:

Ezt találtam a minden hol ajánlott Samsonite márkából, de mondjuk ez két darabos most akcióba.

Ebből a nagyobb gondolom mehet feladásra a kisebbet meg felvihetem mint kézi poggyász?

[link]

2014. jún. 5. 20:07
 3/15 A kérdező kommentje:
American Tourister
2014. jún. 5. 21:08
 4/15 anonim ***** válasza:

A Samsonite bőröndök elképesztően jó minőségűek, én több, mint 10 éve heti rendszerességgel használok egy drágább fajtát, de még mindig kutya baja.

Ugyanakkor feladandó poggyásznak én lehet, hogy megvenném a legolcsóbb kínait, mivel a csomagrakodók nem kímélik, ütik-vágják a bőröndöket, egy drágát sajnálnék feladni.

2014. jún. 5. 22:24
 5/15 anonim ***** válasza:
Pl. a Tesco-ban most 50%-os akcióban vannak szettek. 15e Ft/3 db-os, illetve az újságban is van 1000,- Ft-os kupon, amivel még olcsóbb.
2014. jún. 5. 22:27
 6/15 anonim ***** válasza:
Én is gondolkodtam Samsonite-ban, csak nekem mindig a Dumb&Dumber jut róla eszembe.
2014. jún. 6. 06:04
 7/15 anonim ***** válasza:
Azt kapod amiert fizetsz, nekem a 2007-ben vett Samsonite-om tobb szaz utat kibirt, mult evben tort el, most egy Firelite van tesztelesen, az is bejarta mar a foldteket velem...
2014. jún. 6. 09:07
 8/15 A kérdező kommentje:

Firelite biztos nem 90-100 ezer:)

Tescos meg félek már első alkalommal szét is törik.

Pont azért mert dobálják azért szeretnék kemény anyagút venni, de nem tudom melyik megbízható márka ár érték arányba azért.

2014. jún. 6. 13:18
 9/15 anonim ***** válasza:
egyszer kénytelen voltam tescobol böröndöt venni (éjjel értem Pestre és már reggel repültem is tovább..) na, ugy ahogy irtad az elsö ut alkalmával széttört! beszakadt a teteje és a sarkai is megrepedtek. utána vettem egy yearz böröndöt, én is, anyum is yearz böröndöket használunk, én nagyon szeretem öket. több, mint 4 éve megvannak, kb. 2 havonta repülök igy akkor használom öket.
2014. jún. 6. 13:59
 10/15 anonim ***** válasza:
79%
Egyébként szerintem pont a kemények törnek hamarabb és a puhák bírják jobban az ütődést. Persze törékeny cuccot nem tennék puhába.
2014. jún. 6. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!