Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A ryanair gépei, hogy vannak...

Bitor kérdése:

A ryanair gépei, hogy vannak székezve? Ablak mellé szeretnék ülni és találkoztam olyan B738-al, ahol pl. a 10. sornál nincs ablak. Nem szeretnék ilyet kifogni.

Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha jól emlékszem, ott is, ahogy a többi fapadosnál, érkezési sorrend van (illetve a kisgyerekeseket, mozgáskorlátozottakat stb. előreengedik), így olyat fogsz ki, amilyet sikerül, de általában tudsz válogatni.
2014. ápr. 26. 14:30
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

A Ryanair gépei hogy vannak székezve? (vessző nélkül)

Lényegtelen, mert csak felárért válogathatsz.

2014. ápr. 26. 14:43
 3/6 anonim ***** válasza:
64%

"Ha jól emlékszem, ott is, ahogy a többi fapadosnál, érkezési sorrend van"

Rég utaztál velük. Február óta előre kiosztott helyek vannak (és mellesleg december óta két kézi poggyász ingyenes).

A helykiosztás: ha fizetsz választhatsz, ha nem fizetsz akkor osztja a gép sorban. Szóval ha többen mentek akkor azért attól nem kell félni, hogy nem egymás mellé tesz. De az már nem feltétlen biztos, hogy ablak mellé.

Székezve úgy vannak, hogy jó sűrűn. De az ablakok még sűrűbben. Ablak melletti sorban szerintem minden helyen ki lehet látni.

2014. ápr. 26. 14:53
 4/6 anonim ***** válasza:
59%
Valóban van 1-2 olyan sor, ahol nincs ablak. Ha jól emlékszem a szárny előtt, de nem vagyok benne teljesen biztos.
2014. ápr. 26. 15:37
 5/6 anonim ***** válasza:
39%

"Lényegtelen, mert csak felárért válogathatsz."

Azt honnan gondolod, hogy nem akar felárat fizetni?

2014. ápr. 26. 15:39
 6/6 anonim ***** válasza:
37%

[link]

Itt azt írják, hogy a 11. sor bal oldalán nincs ablak.

2014. ápr. 26. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!