Melyik légitársaság engedi a legnagyobb poggyászsúlyt?
Figyelt kérdés
Sydney-ből mennék haza. Ide 32 kilóval jöttem, ennyit enged a Qantas. Viszont nem tudom, hogy hogyan fogok haza menni, mert pl. a Turkish Airlines csak 20 kilót enged.
Melyik társaságnál magas az allowance?
2014. ápr. 21. 08:11
2/5 anonim válasza:
Önmagában a megengedett súly alapján nem érdemes, sőt nem szabad légitársaságot választani!!!!
A helyedben fordítva tenném ezt, megnézném melyik cég mennyiért vinne haza alap áron, és mellé tenném mennyi ez, ha veszek még feladott poggyász súlyt hogy kijöjjön az általad elvárt összsúly.
Így olcsóbban és kényelmesebben fogsz utazni, mintha egyetlen marginális szempont alapján választasz légitársaságot.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. ápr. 21. 08:54
4/5 A kérdező kommentje:
Persze, én is így gondoltam, de szerencsére a Qatar a második legolcsóbb a listán.
2014. ápr. 21. 09:20
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!