Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ryanair-nél a 15,8 kg már 16...

Ryanair-nél a 15,8 kg már 16 kilónak számít? És a 15,4 kg?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 19. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
A hentesnél a 1,6 kiló már 2 kilónak számít? A 15,8 kg az 15,8kg.
2014. ápr. 19. 18:22
 2/8 A kérdező kommentje:
No igen de elvileg kilónként fizetsz a 15 kg után, ami 3400ft/kg. Annyira nem mindegy, h merre kerekítenek.
2014. ápr. 19. 18:34
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Megkezdett kilonkent fizetsz, a Ryanair elkepeszto pitianerseget ismerve.
2014. ápr. 19. 18:45
 4/8 anonim ***** válasza:

15 kg ingyenes, ha azt túlléped, fizetned kell

hogy van-e náluk lélektani határ, amit még engednek, 15,3 mondjuk, azt nem tudom, de a 15,8 az már minden bizonnyal 3400 Ft-odba fog kerülni

2014. ápr. 19. 18:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem, az még 15,8-nak vagy 15,4-nek számít. Egyébként ha jól tudom 15 alatt ingyenes.
2014. ápr. 19. 19:00
 6/8 anonim ***** válasza:

A kérdésed jogos, de nincs túl sok értelme ezeken gondolkodni. Elvileg egyetlen deka túlsúlyt sem tolerálnak, tehát ha túlléped a 15 kilót, fizetned kell. Ilyennel már én is találkoztam, föltettük a bőröndöt a mérlegre, 15 egész valamennyi volt, mondták hogy ez így nem jó, erre kivettünk egy-két dolgot belőle, és minden rendben lett.

A gyakorlatban mindig találsz valamit, amivel ott helyben csökkentheted a bőrönd súlyát ilyen esetben, zsebre teszed, vagy magadra veszed az adott dolgot és kész.

De hogy értsd, a szabály az szabály, tehát ha megkezdesz egy túlsúly kilogrammot, akkor azért fizetned kell.

Ami előtt mindig is érthetetlenül állok, amikor bejönnek kibicek, és úgy tesznek, mintha ez a túlsúly Ryanair-specifikus lenne, és elkezdik fújni a kedvenc fikázós dolgaikat, miközben a világon nincs olyan légitársaság, amelyik a saját súly, és méret elvárásainak betartatását ne követelné meg.

2014. ápr. 19. 19:40
 7/8 anonim válasza:
Nekem pozitív tapasztalataim vannak Ryanairrel. Mikor az én poggyászomnat mérték, ugyan annyi volt mint amit otthon mértem. No para ! :)
2014. ápr. 19. 20:00
 8/8 A kérdező kommentje:
16,5 kgval simán felengedtek :D .. bár lehet ez valami húsvéti akció volt :3
2014. ápr. 21. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!