Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Tényleg nem lehet vinni...

Tényleg nem lehet vinni parfümöt a Ryanair járatain?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy parfümöt egyáltalán nem és fogkrémet, tusfürdőt is csak megadott mennyiségben.

Igaz ez?

2014. ápr. 18. 09:18
 1/3 anonim ***** válasza:
58%

Minden repülőre kézipoggyászban 100ml folyadékot, és azt hiszem, 100ml krémet lehet felvinni. öngyújtót még benzinest sem. (bár én mindig felviszem az öngyújtómat) A folyadék lehet parfüm is. Esetleg vinnyoghatnak, hogy bontott üveget nem, bár még ilyennel sem találkoztam. De én Szlovákiában egy kiló lecsóval fel tudtam szállni.

Feladott csomagban viszont semmi korlátozás nincsen.

2014. ápr. 18. 09:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Öngyújtót fel lehet vinni, csak valami speciális fajtára van korlátozás. Folyadékból 100 ml-es tartályban lévőből max. 10 darabot, de bele kell fénie az 1 literes nejlonzacskóba.
2014. ápr. 18. 11:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Fel lehet vinni a kézipoggyászban, a folyadékokra vonatkozó szabályok betartásával. De ennek semmi köze a Ryanairhez, a biztonsági ellenőrzést nem a légitársaság végzi.
2014. ápr. 18. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!