Tényleg nem lehet vinni parfümöt a Ryanair járatain?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy parfümöt egyáltalán nem és fogkrémet, tusfürdőt is csak megadott mennyiségben.
Igaz ez?
2014. ápr. 18. 09:18
1/3 anonim válasza:
Minden repülőre kézipoggyászban 100ml folyadékot, és azt hiszem, 100ml krémet lehet felvinni. öngyújtót még benzinest sem. (bár én mindig felviszem az öngyújtómat) A folyadék lehet parfüm is. Esetleg vinnyoghatnak, hogy bontott üveget nem, bár még ilyennel sem találkoztam. De én Szlovákiában egy kiló lecsóval fel tudtam szállni.
Feladott csomagban viszont semmi korlátozás nincsen.
2/3 anonim válasza:
Öngyújtót fel lehet vinni, csak valami speciális fajtára van korlátozás. Folyadékból 100 ml-es tartályban lévőből max. 10 darabot, de bele kell fénie az 1 literes nejlonzacskóba.
3/3 anonim válasza:
Fel lehet vinni a kézipoggyászban, a folyadékokra vonatkozó szabályok betartásával. De ennek semmi köze a Ryanairhez, a biztonsági ellenőrzést nem a légitársaság végzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!