Repülőre kézipoggyászban fel lehet vinni konzervet illetve gyógyszert? (Ryanair)
Tőlem a balga belgát elvették az ajándéknak vett csiga konzervet! Látták a kis tv-jükön, hogy valami folyadék van benne. Mondtam nekik, hogy boltban vettem, le van zárva, de csak a vállukat vonogatták. Biztos megették uzsonnára... Azóta se láttam sehol olyat, de egyszer vissza megyek Brüsszelbe, veszek pár dobozzal és a reptéren fogom elmajszolni, had csorogjon a nyáluk!
Neo citrán se nem folyadék, se nem veszélyes anyag, úgy hogy igen.
"veszek pár dobozzal és a reptéren fogom elmajszolni, had csorogjon a nyáluk! "
Nem azért vették el, hogy megegyék és valószínű nem is ették meg, hanem azért, mert folyadék. A szabály az szabály. Nincs olyan kivétel, hogy eredeti csomagolás. Ami érthető is: ha tényleg félni kell a folyadékos bombától akkor miért ne lenne életszerű, hogy a terroristák bontatlan konzervnek álcázzák amit fel akarnak vinni? Én is utálom ezt a szabályt, de ez végül is csak a biztonságunk miatt van...
Ezt a naptejet te most komolyan kérdezted? Ugye meg tudod válaszolni magadnak?
Mert ha mondjuk a kolbászt vagy sajtokat kérdezted volna az még érthető lenne. Mert kb itt húzódik a határ, szóval van ahol még ezek is kuka meg mindenféle kicsit is zselésebb állagú anyagok is kuka. A naptejet mindenhol ki fogják dobni az elég egyértelmű.
Persze ha max 100ml-es edényben van és újra zárható zacskóban viszed akkor nincs gond azzal sem.
"Nem azért vették el, hogy megegyék és valószínű nem is ették meg, hanem azért, mert folyadék. "
Buta vagy :) gondolod tényleg vissza mennék csak azért ,hogy a reptéren egyek egy csigakonzervet? :) tudom én miért vették el, de akkor is nevetséges...mocskos csigazabálók!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!