Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Világviszonylatban jó a...

Világviszonylatban jó a repülőterünk?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 4. 09:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Mit értesz világviszonylat alatt? A SkyCourttal a méretkategóriájában a jobbak közé került, igen, viszont sokat hallani biztonsági problémákról az utaskezelés kapcsán és ezek kapcsán kiváltott komoly hatósági büntetésekről, ami kevésbé buli.
2014. ápr. 4. 09:26
 2/16 A kérdező kommentje:

Szolgáltatások, méret stb.

Például a Heathrow-n híresek arról, hogy káosz van. Ha vmi problémával szembesül az ember, akkor ide-oda küldözgetik a terminálok között.

2014. ápr. 4. 10:01
 3/16 anonim ***** válasza:
6%

Melyik repülőterünk? Nekem nincs egy sem. Magyarországon meg van több is. Ha a ferihegyire gondolsz, sem lehet egy egységként azonos véleményt mondani.

Közel-körzeti légi-irányítás, Catering, javító bázis, biztonsági szolgálat stb., stb., stb.

2014. ápr. 4. 11:05
 4/16 anonim ***** válasza:
9%

a heathrow-n káosz van?

sose tapasztaltam, pedig repkedtem onnan, egyik kedvencem

ferihegyen van káosz meg zsúfoltság, meg mocsok, meg bunkóság

2014. ápr. 4. 11:12
 5/16 anonim ***** válasza:
Műszakilag úgy tudom, nem rossz, viszont kifejezetten drága.
2014. ápr. 4. 11:29
 6/16 anonim ***** válasza:
vilagviszonylatban is, meg Europan belul is a beka s*gge alatt van. lehuzos taxishienak (akkor is, ha elvileg csak a fotaxi csinalhatja), igenytelen az egesz (skycourt-ot kiveve), a kozlekedese csapnivalo, lopnak a csomagokbol, nem mellesleg kicsi is. nezz meg egy normalis repteret (pl. FRA, AMS, JFK, LHR) google maps-en, hogy valami fogalmad legyen mekkora es milyen egy valoban vilagszinvonalu repuloter.
2014. ápr. 4. 12:13
 7/16 anonim ***** válasza:

Azt nem gondoltam volna, hogy nem egyértelmű, hogy Ferihegy nem összehasonlítható Heathrow-val meg Frankfurttal. Az talán a világ 10 legforgalmasabb reptere közé tartozik?

Ez a lopás, káosz, zsúfoltság sztori vagy 10 éve volt általánosan igaz, manapság max. az 500Ft-s jegyekkel az aszfalton megsülők gondolhatják így. Civilizált légitársaságokat használva Ferihegy teljesen kellemes, a régióban enyhén átlag fölötti, ezt 40+ reptér ismeretében mondom.

2014. ápr. 4. 13:50
 8/16 A kérdező kommentje:

Azért írtam a Heathrow-t, mert a nagyokon kívül mást nem ismerek :D Például a prágai repteret egyáltalán nem ismerem.

Igen, a taxishiénák jelenléte kétségtelenül negatív.

Egyébként a Heathrow nálam azzal húzta le magát, hogy nem tudtak egy rendes késést kezelni. Időjárási okok miatt lekéstem a csatlakozásom. Mivel nem az én hibám volt, ezért ez a társaság felelőssége. Azonban a reptéren úgy keringtem, mint gólyafos a levegőben. Először elküldtek az 5-ös terminálhoz, onnan vissza a hármasra, majd megint 5, megint 3. Persze minden alkalommal átvilágítottak. Eleve másfél óráig tartott, mire megmondták, hogy hova kell mennem. Ott kellett éjszakáznom, de kinyitották az ajtókat, baromi hideg volt. Rákerestem neten, és másnak is voltak ilyen élményei.

Ezzel szemben a zürichi reptér teljesen rendezett, nincs annyi ellenőrzés, átlátható stb.

2014. ápr. 4. 14:25
 9/16 anonim ***** válasza:

Ha azt kérded önmagában jó-e, erre azt mondanám, igen, elmegy. Arra épp jó, amire kell. Végül is tiszta, rendben tartják, néhol látványos.

De hogy világviszonylatban... abban a pillanatban rengeteg olyan dolog jön a képbe, ami tőlünk nyugatra is, keletre is alap. Például már Európában is alap szolgáltatás a csápra állás (igen, még a fapadosoknak is), a reptéri metró vagy vonat, nagyobb reptereken belül a terminálok közti automata vonat. Kicsit messzebb tekintve már alap a szőnyeg az utasok látogatta téren. Alap a testszkenner, az okostelefon alkalmazásos beszállás info, alap az, hogy 200 különféle büfé választékából válogathatsz, és a alap hogy nincsenek taxis hiénák.

És világviszonylatban versenyezni is szoktak a repterek. A mienk erre nem képes.

2014. ápr. 4. 15:02
 10/16 anonim válasza:
Melyik? Liszt Ferenc? Sármellék? Debrecen? Budaörs? Dunakeszi? Gödöllő? Hármashatárhegy?
2014. ápr. 4. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!