Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » 40 perc elég átszállásra?

40 perc elég átszállásra?

Figyelt kérdés

New Yorkból hazafele elvileg 40 percünk lesz átszállni Duesseldorfban.

Elég lesz vajon?

2014. márc. 31. 18:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%
Ha egyben vetted meg, ha nem akkor sem éred el. VÁM!!!! Az sok időt elvesz, és nem fog rátok várni egy gép 150 utassal. Pláne, ha különböző légitársasággal mentek. Látom sok olyan van, aki látatlanba beszél.
2014. ápr. 2. 11:55
 12/17 anonim ***** válasza:

ja, mint pl. én, aki kb. havonta csinálom ezt. :) (10-es voltam).

de mindegy egyébként, majd kiderül. úgyse lehet mit csinálni, ha már megvan a jegy.

2014. ápr. 2. 14:11
 13/17 anonim ***** válasza:
80%
Ha havonta jársz Düsseldorfban úgy, hogy az USA-ból jön a géped, és 40 perced van átszállni és ott a vám és ezt havonta megcsinálod akkor varázsló lehetsz. Más esetben kamu. Én is gyakran utazom, folyékonyan tudok németül is és angolul is. Mégsem elég 40 perc, ha van vám. Én nekem már volt rá tapasztalatom, hogy 55 perc volt átszállásra (úgyszintén Düsseldorfban) és át kellett mennem a vámon. A gépem csupán 5 percet késett. Leszállás után rohantam, de hiába mert mire megjöttek a csomagok elment 25 perc. Beálltam a sorba a vámnál mire sorra kerültem ott tartottam, hogy van 10 perc a gép indulásáig. Mire megkerestem, hogy honnan megy a gép (természetesen másik terminálból), feladtam a csomagom újból addigra szépen elment a gépem. Lufthansa-val jöttem az USA-ból, és azzal is mentem volna tovább. Nem fognak rád várni.
2014. ápr. 2. 15:09
 14/17 anonim ***** válasza:

utolsó: miért nem egybe volt megvéve a jegyed? ha egybe veszed van amikor még olcsóbb is és nem kell a böröndöddel törödnöd,azt a légitársaság intézi.

Söt még,ha nem is egy légitársaságot veszel igénybe,hanem 2 különbözöt,de egy csoportba tartoznak, pl.: Lufthansa Singapore Airlines vagy Austrian Airlines akkor is automatikus átpakolják a böröndödet,ha kéred a felszálláskor. Olyan kiváncsi lennék,hogy nálad az miért nem így volt?

2014. júl. 24. 17:39
 15/17 anonim ***** válasza:
66%

" feladtam a csomagom újból "

Na itt buktal le. Ugyanis ha egyben veszed a jegyet, tehat New York-Budapest az utvonal, csak epp a ceg Dusseldorfi atszallassal repul, a csomagod kozelebe se kerulsz. A legitarsasag automatikusan atpakol. Nincs szukseged vamolasra sem, csak a vegcelnal. Arra pedig, hogy az erkezesi oldalrol atsetaljon valaki az indulasi oldalra -vagy egeszen pontosan a transzfer reszre- bizony elegendo 40 perc

2014. júl. 24. 18:36
 16/17 anonim ***** válasza:
40%

A legfontosabb, ha lekésed a géped a Lufthansa hibájából, akkor be kell őket perelni. Ha vkit érdekel egy megbízható német ügyvédi iroda elérhetősége, nyugodtan írjon rám privátba, én megadom.

2éve Frankfurtba szálltam át és vmiért nem értem el a gèpemet, majd pereltem ès több, mint 500€-ot kaptam vissza a légitársaságtól.

2014. szept. 27. 13:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti, vámolásnál át kell venned a csomagod, és újból feladni....
2014. szept. 27. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!