40 perc elég átszállásra?
New Yorkból hazafele elvileg 40 percünk lesz átszállni Duesseldorfban.
Elég lesz vajon?
ja, mint pl. én, aki kb. havonta csinálom ezt. :) (10-es voltam).
de mindegy egyébként, majd kiderül. úgyse lehet mit csinálni, ha már megvan a jegy.
utolsó: miért nem egybe volt megvéve a jegyed? ha egybe veszed van amikor még olcsóbb is és nem kell a böröndöddel törödnöd,azt a légitársaság intézi.
Söt még,ha nem is egy légitársaságot veszel igénybe,hanem 2 különbözöt,de egy csoportba tartoznak, pl.: Lufthansa Singapore Airlines vagy Austrian Airlines akkor is automatikus átpakolják a böröndödet,ha kéred a felszálláskor. Olyan kiváncsi lennék,hogy nálad az miért nem így volt?
" feladtam a csomagom újból "
Na itt buktal le. Ugyanis ha egyben veszed a jegyet, tehat New York-Budapest az utvonal, csak epp a ceg Dusseldorfi atszallassal repul, a csomagod kozelebe se kerulsz. A legitarsasag automatikusan atpakol. Nincs szukseged vamolasra sem, csak a vegcelnal. Arra pedig, hogy az erkezesi oldalrol atsetaljon valaki az indulasi oldalra -vagy egeszen pontosan a transzfer reszre- bizony elegendo 40 perc
A legfontosabb, ha lekésed a géped a Lufthansa hibájából, akkor be kell őket perelni. Ha vkit érdekel egy megbízható német ügyvédi iroda elérhetősége, nyugodtan írjon rám privátba, én megadom.
2éve Frankfurtba szálltam át és vmiért nem értem el a gèpemet, majd pereltem ès több, mint 500€-ot kaptam vissza a légitársaságtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!