Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Meg lehet bízni a bravofly.hu-...

Meg lehet bízni a bravofly.hu-ban?

Figyelt kérdés

Repülőjegyet szeretnék venni Frankfurtba és vissza, a fizetésnél úgy van, hogy levonják a kártyáról a pénzt? Mi a garancia rá, hogy nem vonnak le többet? Nem csalók?

Illetve van még egy kérdésem...

Egy hete néztem egy járatot, ami akkor összesen, mindennel együtt 45000 volt. Akkor még nem volt biztos, hogy azzal megyek, így nem kapcsoltam ki az oldalt, egész héten meg volt nyitva az internet, és a gép készenlétben volt. Így most is csak 45000-et ír ki a repülőjegy végösszegeként. Ha viszont egy másik lapon megnyitom a repülőgéptársaság oldalát, és rákeresek a járatra, ott már 10 ezerrel több...

De a már régen megnyitott lapon akkor is 45-öt ír ki továbbra is, ha továbbmegyek a fizetésre. Tulajdonképpen, ha úgy vesszük, egy hete kezdtem el a foglalást, ami akkor még ennyibe került, de akkor ez így még mindig 45, nem? Ha véglegesen megveszem a jegyet, nem fognak 10 ezerrel többet levonni, ugye?

2014. márc. 30. 17:01
1 2
 11/11 DavidTomi85 válasza:
Figyelem!!! Utazók! A bravofly egy csaló cég!!! Ne vegytek jegyet náluk!!! 2x vettem jegyet és 3. alkalommal egy hibaüzenetet kaptam a foglalási kód helyett! A kakiözön ezután indult csak be igazán, aminek se eleje se vége nincs! Se jegy se pénz nem lesz!!! Higyjétek el szervezett csalásról van szó!!!
2017. ápr. 5. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!