Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Fagyasztott hús kézipoggyászban?

Fagyasztott hús kézipoggyászban?

Figyelt kérdés

Különleges húst illetve halat vinnék haza és nem lesz feladandó poggyászom.

Ha 10x100g-os darabokban viszem akkor vajon felengedik? Nem lenne rajta gyári címke, de én pontosan kimérném, hogy beleférjen a 100ml-es korlátozásba.

Valaki csinált már ilyet?

2014. febr. 20. 21:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hany orat utazol? Mert a feladandoban biztos nem olvad ki, de az utasterben mar lehet hogy engedni fog egy kicsit.

Mikor mi Alaskaban jartunk, a repteren szinte minden masodik ember valami kulonleges hallal/hussal utazott, amiket ok fogtak/vadasztak.

Mindegyik ilyen csomag kulon cimkezett ("romlando") dobozban utazott es egytol-egyig mentek a gep aljaba.

En inkabb feladnam poggyaszban. Ha meg tul kicsi, hogy egy egesz borondot kitolts vele, akkor nezz utana a FedEx/UPS akarmi cegnek, hogy mennyiert szallitanak.

2014. febr. 21. 19:13
 12/15 anonim ***** válasza:

" Ez nagyon légitársaságfüggő,"

Szerintem itt kimaradt a "nem" szó a mondatból. Tehát helyesen:

Ez nagyon NEM légitársaságfüggő.

2014. febr. 22. 02:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem anyum karácsonykor hozott ki hozzánk Németországba, 15 kg házi kolbászt, hurkát, szalonna, sonkát Lufthansával, feladandó poggyászban, és minden ideért. nyám-nyám.
2014. febr. 23. 19:54
 14/15 anonim válasza:
Ez nem játék. A nyers húsokkal ki tudja milyen betegségeket hoznál be az adott országba (még ha ez nem is túl valószínű), szóval ha kipakoltatják a bőröndöd ne csodálkozz!
2014. febr. 26. 11:35
 15/15 A kérdező kommentje:

Lehet húst vinni ez nem kérdés (általában Európán kívülről nem lehet), itt a kézipoggyászon van a hangsúly.

Sajnos nem tudtam meg semmi hivatalos infót, mindenki csak találgat, ahogy én is... De nem fogom megkockáztatni, hogy elvegyék, mert nem olcsó.

Azért köszönöm a válaszokat.

2014. febr. 26. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!