Fagyasztott hús kézipoggyászban?
Különleges húst illetve halat vinnék haza és nem lesz feladandó poggyászom.
Ha 10x100g-os darabokban viszem akkor vajon felengedik? Nem lenne rajta gyári címke, de én pontosan kimérném, hogy beleférjen a 100ml-es korlátozásba.
Valaki csinált már ilyet?
Hany orat utazol? Mert a feladandoban biztos nem olvad ki, de az utasterben mar lehet hogy engedni fog egy kicsit.
Mikor mi Alaskaban jartunk, a repteren szinte minden masodik ember valami kulonleges hallal/hussal utazott, amiket ok fogtak/vadasztak.
Mindegyik ilyen csomag kulon cimkezett ("romlando") dobozban utazott es egytol-egyig mentek a gep aljaba.
En inkabb feladnam poggyaszban. Ha meg tul kicsi, hogy egy egesz borondot kitolts vele, akkor nezz utana a FedEx/UPS akarmi cegnek, hogy mennyiert szallitanak.
" Ez nagyon légitársaságfüggő,"
Szerintem itt kimaradt a "nem" szó a mondatból. Tehát helyesen:
Ez nagyon NEM légitársaságfüggő.
Lehet húst vinni ez nem kérdés (általában Európán kívülről nem lehet), itt a kézipoggyászon van a hangsúly.
Sajnos nem tudtam meg semmi hivatalos infót, mindenki csak találgat, ahogy én is... De nem fogom megkockáztatni, hogy elvegyék, mert nem olcsó.
Azért köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!