Fel lehet vinni WizzAir-re kézipoggyászban egy csomag fogamzásgátló tablettát?
A gyógyszer nem hiszem, hogy olyan kérdés, mint a ruha, vagy bögre :)
Régen repültem, nem találtam a honlapon pontos tájékoztatást, nem tudom, téged miért zavar, hogy bizonyos dolgokat jobb az utazás előtt tisztázni :D
Kár volt idekommentelned! Első két válaszadónak köszönöm:)
"A gyógyszer nem hiszem, hogy olyan kérdés, mint a ruha, vagy bögre :) "
Miért nem hiszed? Ugyanolyan kérdés.
Ami problémás, leginkább tilos az a folyadék (max. 100ml stb. de már sokszor le lett írva meg nem is kérdezted most). Ami szilárd az vihető. Bögre, gyógyszer, hajvasaló, bármi. Persze kivéve szúró-vágó dolgok nagy része plusz természetesen az illegális cuccok se, amiért a rendőr az utcán is elkaphatna.
Az meg hogy wizzair vagy ryanair vagy lufthansa vagy mivel mész az a te dolgod, a kérdés szempontjából teljesen lényegtelen. A biztonsági szabályokat nem ők ellenőrzik.
"De azt nem értem, hogy fogamzásgátlót miért akar valaki mindenáron kézipoggyászban vinni? Ugye csak nekem piszkos a fantáziám? ;)"
Milyen fantáziára gondolsz? Tudod te mi az a fogamzásgátló tabletta és hogyan szokták szedni?
Szerintem nem, úgyhogy itt az ideje felvilágosítani téged: naponta kell bevenni, mindig adott időpontban. Egyrészt nem igazán nyerő, ha elkeveredik a csomag bármi miatt 1-2 napig és nem tudja bevenni a tabit - és elsősorban nem a piszkos fantáziád miatt, hanem mert be van állítva a gyógyszerrel egy ritmusra a szervezet, ami ilyenkor megbomlik. Másrészt rengetegen nem is visznek feladott poggyászt, így a gyógyszert és mindent a kézi poggyászban visznek. Minek fizessen a feladott poggyászért ha a kézi poggyász is elég? Én se szoktam soha feladottat vinni, mert egy hétnél tovább még nem utaztam sehova, arra a pár napra meg elég volt a kézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!