Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A kézipoggyászban a gyári...

A kézipoggyászban a gyári centiméterek a mérvadóak? (Ryanair)

Figyelt kérdés
Vettem egy bőröndöt,ami a leírás alapján megfelel az 55x40x20 cm-nek,de otthon is lemértem,és ha hozzászámoljuk a fogóját,akkor az több.Szóval abba belekötnének,ha kilógna?Mégiscsak megfelel elvileg.Köszi

2014. jan. 18. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:

A tényleges méret számít, belefér a keretbe vagy sem.

Szerintem egy kicsivel nagyobb az a mérőkeret, mert láttam én már embereket akkora bőröndöket belegyömöszölni, hogy csak na...

2014. jan. 18. 13:34
 2/8 anonim ***** válasza:
69%

Nem repültél még látom...

Van egy mérő keret. Ha bele tudod rakni akkor jó. Tök mindegy mi volt a táskára írva. Illetve fém keret mellett ryanairnél papír doboz is van. Felülről megpróbálják rátenni, ha sikerül akkor jó. Ilyenkor az összenyomás is kevésbé működik.

2014. jan. 18. 16:41
 3/8 anonim ***** válasza:
7%

Azér megpróbálhatod, hogy magaddal viszed a blokkot, és a gyár igazolását is arról, hogy ez szabványos bőrönd.

Hátha elfogadják.

Milyen nyelven írták le? Mer hazafele is elkérhetik! :)

2014. jan. 18. 17:33
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó: ezt a hülyeséget ugye nem komolyan írtad? :-D :-D
2014. jan. 18. 18:21
 5/8 A kérdező kommentje:
de már repültem,képzeld,viszont ha gyárilag megfelel a méret,akkor akkora méretű,és kész.ha ők azt írják,hogy 55x40x20cm-s táskát lehet vinni,és ez annyi,akkor nem vagyok biztos abban,hogy bele tudnak-e kötni.Amúgy örülök,hogy egy normálisan megfogalmazott kérdésre ilyen értelmesen válaszolni.Btw a kérdés részletezésében,benne van,hogy "ha kilógna",ergo tudtam,hogy keretbe kell beletenni.Erről ennyit.
2014. jan. 18. 19:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ok, tudsz mindent. Örülök neki csak akkor minek kérdezel?!
2014. jan. 18. 19:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Elvileg, de ha kilóg a keretből, akkor nyilván már nem felel meg. Innentől kezdve pedig az aktuális ott dolgozókon fog múlni, hogy felviheted-e vagy sem.
2014. jan. 18. 21:39
 8/8 anonim ***** válasza:
mármint hogy esetleg kifogsz egy elnézőbbet aki szemet huny afelett, hogy túlnyúlik a kereten.
2014. jan. 18. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!