Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Az nem húzós, ha átszállásra...

Az nem húzós, ha átszállásra csak 1 órám van?

Figyelt kérdés
Ausztráliába megyek, londoni átszállással. Az érkezés és az indulás között csak 1 óra van.

2014. febr. 4. 19:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hát Budapestről az British airways lesz, Londontól már lehet Qantans... ha ugyan az a terminál, már jóval több esélyed van, de így is nagyon toppon kell lenned.
2014. febr. 5. 21:20
 12/21 anonim ***** válasza:

Amit fent linkeltem azt nem nézted meg!!!!!

[link]

HETVEN PERC!

2014. febr. 7. 10:17
 13/21 anonim válasza:
Majd számolj be légyszi, hogy sikerült :)
2014. febr. 7. 10:56
 14/21 A kérdező kommentje:

Csak azt nem értem, hogy minek "hand baggage check", meg "security screening"?

Most nyáron repültem Japánba, és a zürichi átszállásnál nem volt semmi ilyesmi. Egyszerűen odamentem a másik gate-hez, és ennyi.

2014. febr. 7. 18:49
 15/21 anonim ***** válasza:
nekem is volt hand baggage check, meg újabb útlevél vizsgálat, pedig Newcastle-Heathrow-Budapest útvonal volt, és Newcastleben már csekkoltak mindent...
2014. febr. 7. 19:14
 16/21 anonim ***** válasza:
Aze' mert Angliaban hibbantak security check ugyben es meg transzferkor is ellenoriznek...
2014. febr. 9. 02:02
 17/21 A kérdező kommentje:
Na, az a helyzet, hogy lekéstem, méghozzá elég durván. A következő gép már felszállt, mikor mi leszálltunk. Sőt, akik az 50 perccel későbbi géppel mentek volna Ausztráliába, azok sem érték el. Szóval az éjszakát a Heathrow-n kellett töltenünk, szerencsére tudtak nekünk foglalni egy másik gépet, másnap reggel 10-re. Ráadásul a csomagjaim is elvesztek vhol, csak pár napja kaptam vissza.
2014. febr. 20. 06:00
 18/21 anonim ***** válasza:
Sajnos ez elöre megjosolható volt. De a lányeg hogy már minden ok. Nme véletelül irtuk hogy legalább 1,5 óra legyen de inkább 2 óra az átszállásra.
2014. febr. 20. 08:20
 19/21 A kérdező kommentje:
Sajnos a 2 óra sem lett volna elég, mert a gépem az időjárási viszonyok miatt késett.
2014. febr. 20. 09:48
 20/21 anonim ***** válasza:
de ha nem késett volna, akkor elég lett volna? mert én nyáron most úgy megyek valószínűleg, hogy Newcastle-Amszterdam-Budapest, és csak 45 percem van..tavaly 50 perc volt, és elértem, de nagyon kiszámítva. és nem késett. szóval van esély, de...
2014. febr. 20. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!