Wizzair vs. Ryanair. Melyiket érdemesebb választani, miért? Aki utazott már mindkettővel, írna nekem pozitívumokat és negatívumokat mindkettőre?
Teljesen felesleges osszehasonlitani 2 fapadost, itt nagyon nem a szolgaltatas minosegen van a hangsuly hanem az aron. En utaztam mar mindkettovel, azt valasztom amelyik epp megy az adott helyre, a nekem megfelelo idopontban olcsobban.
Amit igernek azt mindketto hozza, azaz elvisz A-bol B-be, olcson es gyorsan.
Mindkettő jó.
Azt válaszd, amelyik olcsóbb. Ha nincs sok különbség, válaszd a Ryanairt, mert lényegesen nagyobb kézipoggyászt enged ingyen vinni. Meg pontosabb.
Ez azért eléggé szánalmas szerintem. Nem csak itt tapasztalom, hogy egy válaszadó leírja a véleményét, tapasztalatait és a sok agyoniskolázott pirospacsizik egy picit, mert nincs jobb dolga. Takarodjanak innen a kis taknyos tizenévesek, vagy hagyják abba a szórakozást! Baromira nem vicces. Gondolom olvasni nem tudtok, mert amikor kommentet írsz ott van alatta annak szabálya. Sokaknak érdemes lenne átolvasni. Na de mindegy...
Ami pedig a kérdést illeti:
Jómagam is rengetegszer utazok üzleti vagy csak kirándulási célból. Ryanair-el, Wizz-el és Easy Jettel utazok a legtöbbet. Kedvencem az Easy Jet. A Ryanairt nem szeretem, el is mondom miért. A hely szerintem nevetségesen kicsi, nem fér el a lábam. A repülőn nyáron nagyon meleg van, télen pedig egy picit hideg. Az utastér nem a legtisztább, a mosdót meg sem merem említeni. Azt aláírom, hogy elvileg a legpontosabb fapados... De azért nem egyszer késett már 40-50 percet. Ami igazából belefér... DE! Nagyon sokszor megtörtént már velem, hogy törölték a járatot... a Wizz nél szerintem azért egy picit jobb a helyzet, de ott is van még mit javítani, a színvonal rendkívül alacsony... nade éppen ezért fapados...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!