Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A Ryanair nál mennyi a poggyás...

A Ryanair nál mennyi a poggyászdij?

Figyelt kérdés
Még soha nem utaztam repülögéppel és érdekelne hogy mennyi lenne a poggyász dija? olvastam hogy egy kézipoggyászt ingyen felvihetek és egy 15 kg-os is benne van a repülöjegy árába. ez igaz? kérlek segítsetek. köszi

2014. jan. 31. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Kézipoggyász, melyet ingyen felvihetsz:

"Utasonként egy kézipoggyász maximum 10kg súlyú és 55 cm x 40 cm x 20 cm méretű, illetve egy darab maximum 35 x 20 x 20 cm méretű kisebb táska. Az utastér méretbeli korlatozásaiból adódóan mindössze 90 kézipoggyászt (55 x 40 x 20 cm) tudunk az utastérben szállitani, minden fennmaradó kézipoggyászt a raktérben szállítunk díjmentesen."

Feladott poggyász:

"Minden utas a vonatkozó feladott poggyász díj megfizetésével legfeljebb két csomagot adhat fel, és a kezdeti foglalás alkalmával megválaszthatja, hogy 15 vagy 20 kg súlykorlátozással kívánja-e feladni a csomago(ka)t. A foglalás ténye után legkésőbb 4 órával a járat menetrend szerinti indulása előtt a foglaláshoz az interneten további feladott poggyászt igényelhet a Manage My Booking (Foglalás módosítása) menüpontban. A feladott poggyász díjak személyenként/egyirányú repülőutanként értendők, és online foglalás esetén kedvezményesen válthatók meg. Magasabb poggyász díjak vannak érvényben, ha a feladott poggyászért Ryanair telefonos foglalási központban vagy a repülőtéri pultnál fizet, illetve csúcsidőszakok és bizonyos útvonalak esetén. A díjszabás időről időre változhat, de Önre mindig a foglalás és/vagy a feladott poggyász megváltásának időpontjában érvényben lévő díjszabás vonatkozik."

De itt egy hasznos link, a vége felé lesz egy táblázat, ahol fel lesznek tüntetve a feladott poggyászra vonatkozó árak is

[link]

2014. jan. 31. 15:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi nem szoktunk nagy poggyászt fel adni mert úgy is el lehet menni. Ehelyett beteszünk mindent a kis bőröndbe és visszük magunkkal.
2014. jan. 31. 16:01
 3/4 anonim válasza:
Ööö, egy kérdés, én is most nézegetem, hogy megyek majd. Szóval az egy kicsi és egy nagy felvihető ingyen van, de akkor mire fizeted a 3000et? Ha azt kifizeted, akkor kér nagyobb méretűt vihetsz, vagy ez hogy van?
2014. márc. 16. 14:07
 4/4 anonim válasza:
Előző vagyok, kicsit jobban utána olvatam, és rájöttem, hogy hülyeséget kérdeztem. Ezért elnézést. Kevertem a wizzairt, és a ryant.
2014. márc. 16. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!