Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Szerintetek is a Wizzair egy...

Szerintetek is a Wizzair egy ócska, szinte bóvli légitársaság?

Figyelt kérdés
Utaztam velük a nyáron és egyáltalán nem voltam megelégedve, mert késett a gép oda- és visszafelé is, nem adtak semmit enni a fedélzeten (csak horribilis árakon lehetett venni ételt és italt) illetve nemis volt valami tiszta az egész, többek között a mosdó sem!
2014. jan. 20. 20:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%
ezt felenk ugy mondjak, hogy azt kapod amiert fizettel..
2014. jan. 21. 09:48
 12/13 anonim ***** válasza:
64%
Életed első útja volt, igaz? Hát ne menj egy transzatlanti útra mert a végére a mosdóba már csak teljes hazmat ruhában megy be az ember...
2014. jan. 21. 23:51
 13/13 anonim ***** válasza:
61%

Kedves Kérdező!

Utaztál mostanában Lufthansával, LOT-tal, Austrian-nal, Air France-szal, Alitaliaval, etc. rövid/közepes távolságra? Mert ha igen, akkor biztosan láttad, hogy noha a repjegy áraik általában jóval drágábbak, a fedélzeti ellátás pocsék... Részemről én inkább fizetek X összeget a repjegyért és költök még vmennyit a gépen arra a kajára, amit én választok és ehetőnek tartok, mint fizessek jóval többet, kapjak vmi sz@rt ingyen, amit úgyse ennék meg. ;)

Nekem fapadosok közül a Wizz az abszolút kedvenc (mondom ezt úgy, hogy amikor céges úton vagyok, akkor a munkahelyem szabályai miatt mindig hagyományossal utazom... és időnként sokkal szívesebben mennék inkább Wizz-zel)...

2014. jan. 22. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!