Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Szerintetek is a Wizzair egy...

Szerintetek is a Wizzair egy ócska, szinte bóvli légitársaság?

Figyelt kérdés
Utaztam velük a nyáron és egyáltalán nem voltam megelégedve, mert késett a gép oda- és visszafelé is, nem adtak semmit enni a fedélzeten (csak horribilis árakon lehetett venni ételt és italt) illetve nemis volt valami tiszta az egész, többek között a mosdó sem!
2014. jan. 20. 20:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Ezért fapados. Megnyugtatlak (szerintem) a Ryanairnál még rosszabb a helyzet. Olcsó repjegyért mégis mit vártál? :D Egy repülő 5 csillagos szállodát? A fapadosokon soha nem adnak kaját, csak ha veszel. Meg ugye mindenért fizetned kell.. pl. feladandó poggyász... ennyiért akár már egy másik normális légitársasággal is el lehet utazni kulturált körülmények között...
2014. jan. 20. 20:38
 2/13 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy fapados... de utaztam már az Easyjet-el is és az nekem sokkal inkább bejött, pedig tudtommal az is fapados. :) De mind1, a Wizzair-el nemis utazok többször!
2014. jan. 20. 20:43
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
es, most kerdezel is valamit, vagy csak igazolast keresel, hogy neked marpedig igazad van? wizz, easy, ryanair, egykutya, ez az uzleti modelljuk, minel olcsobb repjegy, minel dragabb 'premium' szolgaltatasok.
2014. jan. 20. 20:45
 4/13 anonim ***** válasza:
79%

"Megnyugtatlak (szerintem) a Ryanairnál még rosszabb a helyzet."

Tévedsz, de ha neked ez így jó, ám maradj meg hitetben. :)

2014. jan. 20. 20:48
 5/13 anonim ***** válasza:
76%

Annyira azért nem horribilis a fedélzeti áruk, legfeljebb a te pénztárcádnak.

Látnál egy északi, gazdagabb országokba tartó járatukat. Ott kb. kifosszák a fedélzeti kajákat mert egyáltalán nem drága nekik.

(ja hogy legyen olcsóbb külön szegény magyaroknak??)

tisztaság és késés: gépek maximálisan ki vannak használva, így ha bárhol bármi probléma van napközben akkor borul az adott gép aznapi menetrendje. Lehet hogy neked azért késik mondjuk a Római gép este mert reggel Brüsszelben összeszedett akár más hibájából késést és ezt görgeti végig aznap. Tisztaság szintén ilyen dolog: 30 percet áll a földön, nem tudnak olyan alapos takarítást csinálni azalatt.

De hát ezért (is) olcsó. Menj drágább céggel ha többre vágysz.

2014. jan. 20. 20:53
 6/13 anonim ***** válasza:
61%

"Wizzair-el nemis utazok többször!"

Neee ezt ne csináld!! :((

:D:D

Jó akkor ne utazz.

Tőlem akár gyalog is mehetsz.

Vagy akár a Malévvel.

Nem adtak semmit enni a fedélzeten?

Te szegény:( Olcsó a jegy, és még kaját se adnak??

Jelentsd fel őket!

De hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem NEM.

Ár/érték arányban megfelelő.

2014. jan. 20. 20:57
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
Remélem, túlélted a kétórás éhezést.
2014. jan. 20. 21:05
 8/13 anonim ***** válasza:
36%
Akkor még nem utaztál Ryanairral... Az ugyan ilyen, csak kényelmetlenebb ülések...
2014. jan. 20. 21:20
 9/13 anonim ***** válasza:
52%
Lehet, hogy szerinted az, de 13 millióan utaztak velük tavaly, és a növekedés az utasok számában folyamatos. Most ettől persze lehet, hogy neked nem tetszik, nem kell velük utazni, és kész. Ezért kár kérdést kiírni. Ha annyira rossz, akkor majd tönkremegy, ha meg van rá igény a piacon akkor megmarad, ilyen egyszerű. Akármelyik eset is jön be, fölösleges emiatt kérdést kiírni.
2014. jan. 20. 23:53
 10/13 anonim ***** válasza:
52%

1.Miért lenne ócska? Ennyi pénzért mégis mit vársz?Egyébként Európán belül én is fapadossal utazok!max 2-3 órás útra felesleges drágább légitársasággal utazni.

2.Nyáron utaztál velük és most írod ki a kérdést? Így már rég nem aktuális. De most elképzeltem hogy kb.6 hónapja ezen idegeskedsz hogy neked micsoda rossz volt az utad. Remélem Karácsonykor és Szilveszterkor nem zaklattad fel magad ezen.

2014. jan. 21. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!