Szerintetek is a Wizzair egy ócska, szinte bóvli légitársaság?
"Megnyugtatlak (szerintem) a Ryanairnál még rosszabb a helyzet."
Tévedsz, de ha neked ez így jó, ám maradj meg hitetben. :)
Annyira azért nem horribilis a fedélzeti áruk, legfeljebb a te pénztárcádnak.
Látnál egy északi, gazdagabb országokba tartó járatukat. Ott kb. kifosszák a fedélzeti kajákat mert egyáltalán nem drága nekik.
(ja hogy legyen olcsóbb külön szegény magyaroknak??)
tisztaság és késés: gépek maximálisan ki vannak használva, így ha bárhol bármi probléma van napközben akkor borul az adott gép aznapi menetrendje. Lehet hogy neked azért késik mondjuk a Római gép este mert reggel Brüsszelben összeszedett akár más hibájából késést és ezt görgeti végig aznap. Tisztaság szintén ilyen dolog: 30 percet áll a földön, nem tudnak olyan alapos takarítást csinálni azalatt.
De hát ezért (is) olcsó. Menj drágább céggel ha többre vágysz.
"Wizzair-el nemis utazok többször!"
Neee ezt ne csináld!! :((
:D:D
Jó akkor ne utazz.
Tőlem akár gyalog is mehetsz.
Vagy akár a Malévvel.
Nem adtak semmit enni a fedélzeten?
Te szegény:( Olcsó a jegy, és még kaját se adnak??
Jelentsd fel őket!
De hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem NEM.
Ár/érték arányban megfelelő.
1.Miért lenne ócska? Ennyi pénzért mégis mit vársz?Egyébként Európán belül én is fapadossal utazok!max 2-3 órás útra felesleges drágább légitársasággal utazni.
2.Nyáron utaztál velük és most írod ki a kérdést? Így már rég nem aktuális. De most elképzeltem hogy kb.6 hónapja ezen idegeskedsz hogy neked micsoda rossz volt az utad. Remélem Karácsonykor és Szilveszterkor nem zaklattad fel magad ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!