Enikő91 kérdése:
Az Aerlingusnál is kötelező online chech és repülőjegy nyomtatás?
Figyelt kérdés
#nyomtatás #online chech
2014. jan. 13. 19:16
1/7 anonim válasza:
Lehet hogy én vagyok műveletlen de mi az a csecs-in?
2/7 A kérdező kommentje:
Bocs... check mert ha mar elirom műveletlen vagyok?
2014. jan. 13. 19:51
3/7 anonim válasza:
Az egy lehetőség. Kötelező lenne valamelyiknél ?
4/7 anonim válasza:
Már azt hittem, hogy valahova be kell tenni a bimbókat. De most megnyugodtam. :)
5/7 anonim válasza:
" Az egy lehetőség. Kötelező lenne valamelyiknél ?"
Pl ryanairnél vagy wizzairnél "Kötelező", mert ha nem teszed akkor a reptéren ugyanaz több ezer forintba kerül amit neten ingyen megcsinálhattál volna.
Konkrétan az Aer Lingus szabályait nem ismerem, de nyilván leírták valahol és te elfogadtad.
6/7 Andaolo válasza:
Nem kotelezo! Odamesz a foglalasi szamoddal, a repteren bepotyogod a gepbe, ezzel mar be is csekkoltal. Az utleveledet pedig bemutatod a pultnal es ennyi. Tisztessegesebbek, mint a Ryanair.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a vàlaszokat...
2014. jan. 16. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!