Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ryanairről vélemények?

Ryanairről vélemények?

Figyelt kérdés
Márciusban fogunk utazni a ryannal. Csomó rossz dolgot hallottam (pl: fizetős wc, koszos utastér). Tudom, hogy a fapadosoknál nem szabad magasra tenni a mércét, de ez tényleg így van?? Várok + és - tapasztalatokat! :)

2013. nov. 22. 23:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%-os! Védd csak a fapadosokat, nem tudom, milyen előynyöd származik belőle. Az igazság az, hogy a fapados csak arra jó, hogy elvigyen A-ból B-be, minden flanc nélkül. De ha adódik egy váratlan helyzet, azt már nagy nehézségek árán tudják csak megoldani. Lehet kifogások sorát felhozni, ebben a fapadosok mindig élen jártak, de a 21. században illene megfelelően kezelni egy váratlan helyzetet. Az nem megfelelő, hogy fél vagy egész napokat váratják őket, minden tájékoztatás nélkül, bezzeg a sajtóban leközlik, hogy ők minden megfelelően tettek, tájékoztattak, stb. Mindezek ellenére is azt mondom, ha tényleg jó áron van a jegy, akkor bőven vállalhatóak a fapadosok, akármelyik társaság, de a fenntartásaim megvannak velük szemben, leginkább az ügyfelekkel való bánásmód, hozzáállás miatt.
2013. nov. 24. 15:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Utolsó: nem védek én senkit, tényeket közöltem amiket olyanoktól olvastam akik azért jobban belelátnak a rendszerbe mint a hozzád hasonló hőbörgők.

Te láthatóan semmit nem tudsz az ügyről, csak össze-vissza írkálsz. Írd le, hogy szerinted mit rontottak el, mit kellett volna? Ja, hogy az nem megy? Akkor? Mégis hogyan kellett volna de tényleg? Szerinted elvárható, hogy rengeteg busz ott állomásozzon folyamatos készenlétben a Bécsi reptéren hátha lesz valami váratlan Budapesten?

Ha meg így lenne, akkor azon háborognál hogy nem 3000-ért vehetsz jegyet hanem sokkal többért. Mert azért 0-24-ben készenlétben tartani egy rakás buszt nem olcsó. Ja és persze mindezt nem csak Bécsben akkor már hanem az összes wizzair által használt reptér közelében lévő reptéren is kéne. Hiszen miért lenne Budapest megkülönböztetett figyelemben?

2013. nov. 24. 18:47
 13/16 anonim ***** válasza:
ja és igen, lehet, hogy van 1-2 busz ilyen esetre készenlétben. De mint írtam nyilván a KLM az elsődleges, mert ő állandó partner Bécsben, így előnyben van ha tetszik ha nem. Most akkor háborogj azon, hogy miért nem repül a wizzair Bécsbe is és akkor neki is lenne ott állandó földi kiszolgáló partnere akire számíthat.
2013. nov. 24. 18:51
 14/16 anonim ***** válasza:

"mert ő állandó partner Bécsben"

+ neki mint írtam volt 100-150 utasa, 2-3 busz oszt kész. Wizzairnek meg sokszor ennyi.

De te csak mereven ragaszkodsz a hülyeségedhez, hogy ez csakis azért van, mert az egyik fapad a másik pedig nem az.

Annál is inkább hülyeség amit mondasz, mert kötelessége mindkét cégnek ugyanaz. Fizetniük kell a kajálást és aki egyéni módon ment haza annak a díját is. És amúgy akár még szállást is. Ilyen vis major esetben is. Tehát abszolút nem éri meg fapadosnak sem töketlenkedni mert egyre többet veszít vele. De van mikor a körülmények miatt nem tud mást csinálni, ha egyszer fogja kis telefonos listáját a wizzair és sorban hívja a buszos cégeket és valahogy éjjel közepén nem könnyen talál 20 buszt sofőrrel.

2013. nov. 24. 18:54
 15/16 anonim ***** válasza:

77%!

Értem hogy nem könnyű buszt és sofőrt találni, de ha az egyik megoldja, akkor a másik miért nem? Az esetek 90%-ban váratlan helyzet esetén a fapados gépek utasai fáznak rá jobban. Annak idején, mikor jöttem haza Londonból Ryanairrel, Pozsonyban szálltunk le szintén rossz idő miatt, a Ryanairnek Pozsonyban is van földi személyzete, mégsem tudtak buszt, vagy vonatot, vagy bármit leszervezni 8 óra alatt. Adtak egy 5 €-s kupont, amiből aztán marha sok mindent lehet csinálni egy reptéri kávézóban, étteremben, amíg várod a buszt.

2013. nov. 24. 21:24
 16/16 anonim ***** válasza:

A Ryanar kib....szott jó cég.

Próbáld ki, és ne vacakolj azzal, mit mond pár kókler, aki sosem repül.

2013. nov. 25. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!