Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hotel animátor? Vélemények?

Hotel animátor? Vélemények?

Figyelt kérdés
A tapasztalataitokra, véleményetekre lennék kíváncsi az animátorkodással kapcsolatban!
2013. szept. 25. 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű munka. Ha szeretsz bohóckodni (szó szerint), akkor nekedvaló.
2013. szept. 26. 14:00
 2/3 ZordAtya válasza:
Én mint vendég láttam a munkájukat. Tényleg nem egyszerű. Kicsit emlékeztet a középkori mutatványosra a pöffeszkedő gazdagok előtt.
2013. okt. 3. 21:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én már több szezont voltam kint így animátorkodni, és imádtam.Meg kell találni azt a helyet, ahol a legjobban érzi magát az ember mind a munkájában, mind pedig környezetében.Nekem se elsőre sikerült.

Nagyon jó önismereti tréning, és rengeteg tapasztalat szerezhető vele.Ennyi mindent, ha akar se tud kipróbálni senki ennyi idő alatt. Szerintem elsősorban az élmények és a lehetőségek mit érdemes kipróbálni, meg nyelvtanulás céljából sem rossz:)

2013. dec. 11. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!