Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Miert nem indit a Wizzair...

Miert nem indit a Wizzair Münchenböl Budapestre jaratot?

Figyelt kérdés

Probaltam utana nezni a temanak, de eddig sikertelenül. A telefonos ügyfelszolgalat meg allandoan foglalt es hat nem is a legolcsobb.

Biztos sokan utaznanak szoval nem ertem (es nem is talalom) a miertjet.

Nem csak a Wizzair, de egyetlen fapados sem.

Ha, valaki tudna segiteni illetve hasznalhato infoval szolgalni MEGKÖSZÖNÖM!

2013. nov. 4. 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Azért nem indít, mert nem térülne meg.

Mert amikor útvonalakat indít, megnézi, milyen áron lehet eladni rá a jegyeket, és kb hányan lennének a gépen, mennyit fogyasztanának, mennyibe kerülne, végeredményben mennyit hozna.

Amikor a München Budapest javaslat odakerül az asztalra, akkor mellé teszik például a Varsó - Kukutyin járatot is. És érdekes módon kiderül, hogy Varsóból többen vannak, akik repülnek, és lassan jobban is élnek, többet áldoznak rá.

De hogy egészen őszinte legyek, időről időre az derül ki, hogy azok az útvonalak térülnek meg, ahol nyugatról keletre tudnak embereket csábítani, vagy a kinn dolgozó munkásokat tudják jó pénzért fuvarozni.

Mivel magyarország egy egyre inkább bezárkózó ország, egyre rosszabbul áll ebben a versenyben.

D

2013. nov. 4. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt a WizzAirtől kérdezd...
2013. nov. 4. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az lehet az oka, hogy Müchenbe jár napi 4 vonat, Eurolines , Cseh busz is indít járatokat, és nagyon sok kisebb cég, vállalkozás üzemeltet kisbuszokat. Még ha gyorsabb is repülővel, ennyi konkurenciával nehéz lehet versenyezni. De mondom, ez csak az tippem :)
2013. nov. 4. 22:31
 4/7 anonim ***** válasza:

A busz nem igazán konkurencia. Ilyen alapon Marosvásárhelyre se kéne járjon a wizzair. Oda is van busz.

Müncheni reptér drága, elsősorban ezért nem repül oda szerintem. Illetve nyilván nincs akkora igény rá olyan áron ami gazdaságos lenne.

2013. nov. 5. 16:59
 5/7 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a valaszt.

Azt tudom hogy a müncheni repter nagyon draga viszont egy fapados sincs ami megy Budapestre, igy nem hinnem hogy nem erne meg nekik! Szerintem lenne egy München-Budapest-München jaratra akkora kereslet mint a Frankfurt-Hanh-ra. Ha mar csak fele annyiert repülhetnek valamelyik fapadossal, mint Lufthansaval mar boldog lennek!

De ahogy az egyes valaszolo irta, hogy erre nem sok esely van… igy marad ez vagy az auto.

Köszönöm azert meg1x.

2013. nov. 6. 14:58
 6/7 anonim válasza:

1. A Müncheni repülőtér drága

2. Lufthansa napi több járatot üzemeltet rajta

3. Repülési idő kb 50 perc nem tud a fedélzeten annyi mindent el adni

4. Vonat is megy és ott ingyen vihetsz bármennyi poggyászt és nem kell átszállni

5. A ryanair az elején üzemeltetett Memmingenre, de nekik se érte meg üzemeltetni és meg is szüntették

6. Sokan autóval járnak haza ami kb 6-7 óra míg Frankfurt-hahn kb 11-12 óra

2013. nov. 6. 16:20
 7/7 anonim válasza:

A Müncheni reptér nagyon drága.

Már a Malév is megpróbálta és nem sikerült nekik (bár ez nem biztos de így emlékszek).

A Lufthansa naponta 1-2-3 járatot indít oda.

Egyszóval nem érné meg.

2013. dec. 26. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!