Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A Wizz-air nál vettem jegyet...

Rokesz27 kérdése:

A Wizz-air nál vettem jegyet a neten, de nemtudtam elmenni. Ilyenkor kapok vissza a jegy árából? Mert a honlapjukon az áll, h lerepültem az utat, mikor nem is?

Figyelt kérdés

2013. okt. 17. 09:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
44%

De ha tényleg indokolt volt a távol maradás akkor a wizzair is tud jofej lenni!!! Vissza kapható utólag is a teljes összeg némely indokolt esetben.

Szóval nagyon nem mindegy miért nem mentél!!!

2013. okt. 18. 00:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az utolsó választ én visszaszívnám T. válaszadó. Nem azért mert nincs igazad, hanem mert nem tartom etikusnak, hogy a kérdező nekilásson trükközni.

Mert még képes rá, miközben már régen bebizonyította mekkora gyökér.

2013. okt. 18. 08:55
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

Utolsó nem vagy tisztában a dolgokkal de mindegy, mert nem is te tetted fel a kérdést...

Igenis vissza lehet kapni a pénzt nagyon indokolt esetben. Pl közeli hozzátartozó halála esetén.

Na most ha a kérdező nem jogosult erre de hamisít egy halotti anyakönyvi kivonatot akkor az már keményen bűncselekmény kategória szóval ennyi erővel akkor lophat vagy rabolhat is ha pénzre van szüksége, ha neki ez nem szempont, hogy bűncselekmény amit elkövet és büntetés jár érte.

De ha esetleg tényleg meghalt egy közeli családtagja és emiatt nem tudott utazni akkor viszont jól jöhet az információ, hogy ez esetben vissza kapható a pénz, UTÓLAG IS.

2013. okt. 18. 14:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

Ilyen barom hozzáállással meg is érdemled...

2013. okt. 19. 14:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Utolso elotti!

Tevedes, penzt soha nem adnak vissza a WIzznel. Ha igazolt okbol nem tud valaki elutazni, akkor a jegy arat visszateritik egy Wizz szamlara es azt az eredeti jegyet vasarlo szemely nevere szolo jegyre, illetve amelltt -ha van meg ra keret- tobb jegyre tudja felhasznalni. Keszpenzt nem kap vissza semmikepp.

2013. okt. 19. 14:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Utolsó: tisztában vagyok vele, de ez valljuk be csak részlet kérdés, hogy milyen módon kapja vissza a pénzt... A hangsúly azon van, hogy ne vesszen el az összeg. Előbb utóbb úgyis akar repülni és akkor majd levásárolja.
2013. okt. 20. 12:34
 17/17 anonim ***** válasza:
A repteri illeteket vissza lehet igenyelni, de magat a jegyarat buktad.
2013. nov. 12. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!