A Wizz-air nál vettem jegyet a neten, de nemtudtam elmenni. Ilyenkor kapok vissza a jegy árából? Mert a honlapjukon az áll, h lerepültem az utat, mikor nem is?
Tök mindegy hogy előre vagy utólag, mert előtte se kaptál volna vissza pénzt csak akkor ha valami extra drága jegyrol lett volna szó. Mert van törlési díj, és ha indulás előtti két hétben törölsz akkor ezen felül rendelkezésre tartási díj is. Ha ezeknél több a jegyár akkor kapható vissza de ritkán ilyen drága egy jegy!
Más részről viszont ha nyomós okod volt arra, hogy miért nem mentél akkor visszafizetik a pénzt. Közeli hozzátartozó halála pl ilyen ok.
Az meg hogy emiatt nem repülsz velük nevetséges, óvodás durcás hozzáállás. Semelyik másik légitársaság sem fizetne vissza.
Ez hülye :D
Megvette a jegyet, nem ment el, és most nem tetszik neki, hogy oda a pénze...
Kérdező, ha veszel egy mozijegyet, de nem mész el, vissza adják az árát??
Egyet kell értsek, nagy az isten állatkertje.
Azt kell mondjam, egyetlen légitársaság nem tolerálja, ha az utas megveszi a jegyét, nem is szól, és utána még nekilát háborogni.
Egyetlen hotel nem tartja fönn csak azért a szobáit, hogy a tisztelt vendég vagy megy, vagy nem megy.
Megvetted, elbuktad. Nem a cég tévedett...
Le kellett volna mondanod - persze pont azért olcsók, mert minden sz.rért felszámítanak mindent. De ha benne volt a pakliban a lemondás, akkor ezzel neked kellett volna számolnod.
A te esetedben azért sem lenne korrekt, hogy visszakapd a pénzt, mert a helyed ott volt, ha lemondod legalább el tudták volna adni másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!