Van rá lehetőségem, hogy légiutas kísérő-ként (cabin crew) dolgozzak egy légitársaságnál?
23/f
Olvastam például a WizzAir honlapján a jelentkezési kritériumokat, de sehol sem írta, hogy fiúkat is felvesznek és tudni szeretném, hogy csakis lányokat vesznek fel. Tudom, hogy stewardess-ek azok mind lányok, de cabin crew-ként fiúkra is szükség van, olyan repülőgép nincs, hogy csupa lányok dolgozzanak csak rajta.
És még valami ott írja, hogy alapfeltétel, hogy úszni tudni kell, vajon leellenőrzik ezt, megnéznek, hogy tényleg tudok-e úszni?
Tudok úszni, csak arra voltam kíváncsi, hogy valóban leelenőrzik.
És igen beszélek angolul is, nem anyanyelvi szinten, hanem középszinten.
"Aztán vagy közben meg kell tanulni angolul, folyékonyan! Még jobb ha az angol mellett még 1-2 másik világnyelven is tud. Aztán jöhet csak a jelentkezés."
Neeem!! Először meg kell kérdezni a GYIK-on, hogy-mit kell csinálni, az okoskodók úgy is megmondják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!