Szóval akkor leadott poggyászba bármit lehet rakni?
Figyelt kérdés
kontaktlencse folyadék, sminkcuccok (alapozó, szempillaspirál, ceruza..), kontaktlencsetartó (amiben ugye van egy kevés folyadék), cigaretta? azt mondták ha van rajta zárjegy akkor lehet vinni azt is (nem sok, max 1-2 dobozzal). Sosem voltam még repülőn, nem tudom mit hogy szoktak..és igen, utánaolvastam, de nem mindenben vagyok még biztos és nem akarok galibát.2013. szept. 10. 11:15
1/12 anonim válasza:
Felsoroltakat nyugodtan viheted, egy részüket még akár kézi poggyászban is. Cigaretta nem kifele gond, mert kivihetsz az országból bármennyit, kit érdekel, hiszen a Magyar Államot támogatod az adókkal. Az a kérdés, hogy mennyit vihetsz be az adott országba ahova mész? De két dobozzal valószínű sehol se lesz gondod :)
2/12 anonim válasza:
ezek mind mehetnek! a feladott poggyászba tényleg szinte mindent rakhatsz, néhány kivételtől eltekintve, úgy mint robbanóanyag, mérgező hulladék, bomba, drog, csempészáru.
3/12 A kérdező kommentje:
Ja értem, köszi szépen :) a parfümökkel mi a helyzet? vagy azokat is lehet és zacskóba rakatják azokat is? miket kell külön bezacskózni? hogy legalább egy helyre tegyem mindet ne kelljen kotorásznom majd. Egyébként Londonba megyek :)
2013. szept. 10. 11:25
4/12 anonim válasza:
Írországba 4 karton cigit vihetsz be.
Poggyászba sok mindent betehetsz. pia, cigi, tisztálkodó cuccok, stb. JÓTANÁCS: a bőröndödet fóliáztasd le, vagy lakatold le kilopják belőle a cigit, piát.
A repülőre csak a biztonsági kapu után vett folyadékot viheted fel.
5/12 anonim válasza:
A feladott csomagba mehet minden, még parfüm is. A feladott csomagba nem kell zacskózni.
A kézipoggyászba csak 100 ml parfüm mehet, vagy fogkrém vagy bármi más. CSAK 100 ml. A kézipoggyászban kötelezően zacskózni kell. Átlátszó zacskónak kell lenni.
6/12 anonim válasza:
a feladott poggyászba mehet a cigi, parfüm, tusfürdő, minden! A szigorú szabályok csak a kézipoggyászra vonatkoznak.
7/12 A kérdező kommentje:
Mindent a feladott poggyászba vinnék, oda nem kell fóliázni? Elég csak úgy pakolnom hogy ne törjön össze semmi? Vagy ki szokták nyittatni leellenőrizni? Vagy csak mondanom kell mi van benne úgyis átvilágítják?
2013. szept. 10. 11:35
8/12 anonim válasza:
Most komolyan ilyen nehéz? A feladott csomagot érdemes fóliázni a kézit nem, mert az nálad lesz arra tudsz figyelni.
9/12 anonim válasza:
a feladott poggyászba tehetsz literes tusfürdőt, amit akarsz! a fóliázás és a méret korlátozás csak a kézipoggyászra vonatkozik. a táskát nem nyittatják ki, átvilágítják csak.
10/12 anonim válasza:
" A feladott csomagot érdemes fóliázni a kézit nem, mert az nálad lesz arra tudsz figyelni."
Ő nem arra a fóliázásra gondol, amire te! Ő fóliázáson a visszazárható, átlátszó zacskót érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!