Alitalia poggyász méretét mennyire veszik komolyan?
Figyelt kérdés
158cm összméret van megadva és 23kg. A súllyal még ki is egyezek, de az összmérete nagyon kicsinek tűnik számomra. Ezt mennyire veszik komolyan? Mennyit kell ráfizetni ha nagyobb esetleg(nem a súlyára gondolok)? A kézipoggyásznál tudom hogy fix méret van, hogy beférjen fentre.2013. júl. 21. 23:41
1/2 anonim válasza:
Nem olyan kicsi az. De amúgy nem szivóztak, bár nekünk szerintem alapból belefért. A nem fapadosok sokkal kevésbé szivóznak, de azért a szabály az szabály, szóval próbáld betartani lehetőleg. Egy-két centis áthágásnál viszont ryanair, wizzair lehet hogy megbüntet, Alitalia meg nem.
2/2 anonim válasza:
Semennyire ahogy tapasztaltam legalábbis a kézipoggyásznál, max ránéznek, de nem kell méregetni. Plusz sokat felvittek 1 laptoptáskát, egy hátizsákot, egy táskát meg még szatyrot is mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!