Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mennyit lehet felvinni Norwegi...

Mennyit lehet felvinni Norwegian Air-re?

Figyelt kérdés
AZ egyik oldalon azt olvastam, hogy 2 poggyászt és személyenként 20 kg. Akkor ez most azt jelenti, hogy a 2 poggyásznak összesen lehet 20 kg a súlya? A másikon meg azt olvastam, hogy lehetőség van egy vagy kettő 20 kg-os poggyász felvitelére. Valaki tudja most akkor, hogy hogy van ez?

2013. júl. 9. 10:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen oldalakon nézed, de a hivatalos oldalon érthetően le van írva.

Ha lowfare jegyed van, akkor fizetős a feladott poggyász. 1 vagy 2 db-ot vihetsz egyenként 20 kg lehet. Ezért szoktam SAS-al utazni, mivel ott az alap árban is benne van 1 db 23kg-os.

2013. júl. 9. 10:54
 2/3 A kérdező kommentje:
küszi azért megyek azzal mert sokkal többel megyek mint 23 kg így meg ez olcsóbb. Már amúgy megtaláltam az oldalukat de azért köszi :)
2013. júl. 9. 11:09
 3/3 anonim ***** válasza:
A feladott csomag max 20 kg lehet. A kézipoggyászod pedig max 10 kg. Én sokat utazom velük BUD-CPH útvonalon, kérdezz bátran.
2013. júl. 9. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!