Nedves törlőkendőt sem szabad felvinni?
Úgy látszik, a válaszadók sem értik a lényeget...
Természetesen fel szabad vinni. Amire azt válaszolják, hogy 100 ml.-t szabad (ami szintén félreértés, tkp. 10 x 100 ml.) az az ellenőrzésen átvihető folyadékmennyiség (hogy ne hozhass be kintről olyan víznek látszó folyadékot, ami egy bomba alkotórésze lehet).
Ha már átjutottál az ellenőrzésen, a benti számtalan üzletben vásárolhatsz sört, konyakot, ásványvizet literszám, az mind szabadon felvihető a repülőgépre.
"Úgy látszik, a válaszadók sem értik a lényeget... "
Max te nem érted, de leírásodból úgy tűnik azért érted. :)
Én már az első válaszban is megírtam, hogy nyugodtan viheti a nedves törlőkendőjét.
>> Én már az első válaszban is megírtam, hogy nyugodtan viheti a nedves törlőkendőjét.
Akkor miért írtad, hogy "max 100 ml (ebből max 10 db)" - hiszen sok-sok litert is felvihet a gépre, amennyiben a benti üzletekben vásárolta ?
>> De nem ezt kérdezte. Hanem a nedves kendőjét :)
Ez nem vicces ! A nedves kendőjét kérdezte, s te mégis hozzáfűzted a 100 ml-es félrevezető teóriádat !!
Nem teória hanem szabály.
Nyugi, én is ilyen voltam mint most te, okoskodtam meg bizonygattam, hogy szó szerint értelmezve a kérdést ez és ez a korrekt válasz. Csak épp a kérdező nem ment vele semmire.
Előbb utóbb viszont talán te is rájössz majd arra amire én már rég rájöttem: a kérdezőt nem az érdekli amit te szó szerint értelmezve a kérdést gondolsz, hanem jelen esetben az hogy otthonról mit vihet magával a reptérre. És hiába helyes a válaszod, ha nem segítség az a kérdezőnek.
Legalábbis szerintem nem tévedek nagyot ha azt feltételezem, hogy otthonról vinné a kérdező a nedves kendőt. Nem valószínű, hogy a terminálban vásárolt dolgok a kérdésesek számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!