Nagyon félek a repüléstől! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Még soha életemben nem utaztam repülővel. Inkább mindig kocsival vagy vonattal közlekedtem pontosan ez miatt. Most sajnos nem tudom kikerülni a repülőt, mert Kanadáról lenne szó. A szerelmem él ott és iszonyatosan szeretném már látni. De akkor is mégis ott van az a 18-20 órás út repülővel. Nem tudom mit tegyek. Szeretnék menni, de nagyon-nagyon félek! Kérek mindenkit, hogy a rosszindulatú kommenteket mellőzzék. 18/L2013. júl. 5. 22:16
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz :)
2013. aug. 9. 20:09
12/17 anonim válasza:
Szia!
Én 2010-be repültem először nagyon féltem, két hét múlva repülök újra nagyon nagyon várom már!
Sok sikert!
13/17 anonim válasza:
vegyel be altatot az elkabit es ok lesz.en is ugy repulok mert maskepp nem is tudnak.
14/17 anonim válasza:
megusztad már azóta a repülést? :) milyen volt?
15/17 anonim válasza:
gondolj bele, jogsit szinte minden idiotanak adnak, pilotaengedelyt meg hat.... tenyleg azoknak, akik erre termettek :)
16/17 anonim válasza:
Kocsitól kell félni az minden nap ütközik a repülő meg évente de az is épségbe szál le :)
17/17 anonim válasza:
Én mindig felhúzok valami töményet a gépen hogy mire felpörgetik a hajtóművet addigra már kellemesen be legyek tépve. Ezen a ponton már nem érdekel hogy lezuhanunk és a darabjaimat zsákokban szedik e össze vagy se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!