Repülőjegyen kívül milyen költségekkel jár a repülés?
Feltéve, hogy megy oda wizz ahova utazni szeretnél :-)
Wizzairnél kis kézi poggyász ingyenes, ha nagyot akarsz az 3-4000ft per irány. De mindenképp csak egy darab kézi poggyászt lehet felvinni. Vagy ingyen kicsit vagy fizetős nagyot.
Ezen kívül van feladott poggyász 5-9000 forintért per darab per irány.
Azért nem konkrét számokat írtam mert attól is függ mikor repülsz és hova. Főszezonban távoli célpontra a legdrágább, szezonon kívül és közeli helyre a legolcsóbb.
De nem kötelező poggyászt fizess! Kis kézi ingyenes, nagyon sokan csak azt visznek. Ekkor tényleg csak annyi az ár, amit elején kiir.
Illeték, adó stb mind az ár része. Nem kell vele külön törődni.
Ez esetben elég az ingyenes kicsi kézi poggyász. Ez lesz a női táskád.
Viszont kelleni fog egy feladott poggyász. Wizzairnél ez 4350 és 10150 Ft között van egy irányba, egy poggyászra. Ha visszafele is jössz majd és oda is kell, akkor szorozd meg kettővel értelem szerűen. Ha több darabot vinnél akkor nyilván ennek többszöröse.
Az ár, mint írtam, attól függ, hogy főszezon vagy sem illetve a menetidő mennyi, szóval gyakorlatilag hogy milyen távolra repülsz. Ha megmondod, hogy hova repülsz, akkor meg tudom mondani pontosan, hogy mennyibe kerül főszezonban és azon kívül, vagy akár te is megnézheted itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!