Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repülőn lehet epilátort,...

Repülőn lehet epilátort, borotvát és hajvégápolót szállítani?

Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Feladott poggyászban biztosan.

Vagy kéziben akarod? Mert folyadékot csak max 100ml edényben lehet vinni. Ilyenből is max 10 darabot. Haj ápoló az gondolom folyadék, szóval ha fedélzetre akarod vinni akkor 100ml vagy kisebb üvegben viheted.

Többi nem gond. Gondolom nem borotva penge, hanem manapság használatos eldobható borotva lenne? Mert az mehet akkor.

De viszel feladott csomagokat akkor rakd bele abba, ott akár folyadék is lehet több, csak gondosan csomagoljál mert dobálják a csomagokat.

2013. jún. 9. 14:08
 2/6 anonim ***** válasza:
A feladandó poggyászban minden gond nélkül szállítható. Kézipoggyászban nem.
2013. jún. 9. 15:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Kézipoggyászban akkor epilátort sem lehet szállítani?
2013. jún. 9. 18:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Leírtam az egyesben, hogy vihetsz mindent. Ha borotvapenge (amit jellemzően régebben használtak az emberek, bár ma is lehet kapni) akkor nem viheted, ha eldobható borotva akkor viheted. Folyadékokra vonatkozó szabályt is leírtam az első válaszban. Epilátor meg aztán végképp mehet, miért ne mehetne, nem is értem hogy merült fel, hogy az ne mehetne? Borotva érthetően kérdés, de megválaszoltam szerintem...

A második válaszolóra ne figyelj, csak írt valamit. Ne zavarjon össze!

2013. jún. 9. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:

"A feladandó poggyászban minden gond nélkül szállítható. Kézipoggyászban nem."

Ez nem igaz.

Ha nem tudod, akkor inkább maradj csöndben máskor, kérlek. Köszönöm.

2013. jún. 9. 20:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2013. jún. 9. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!