Pár hónapon belül szeretnék kiköltözni egy jó időre Londonba. Egy nagy kérdés van bennem, hogy hogyan tudom kivinni a 24 colos monitoromat (TFT)? Repülővel hogyan tudom szállítani, milyen akadályokba ütközhetek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 23:16
1/4 anonim válasza:
maceras es koltseges kivinni. vegyel kint egyet vagy vigyel laptopot
2/4 anonim válasza:
24 nagyon maceras lesz. En 21.5-essel repulok, es ez utazasra tervezett (Samsung LD220G). 24-es plusz allvany... nehezen fer be. Ha megvan az eredeti doboza onallo, torekeny csomagkent add fel abban.
3/4 anonim válasza:
Ha jól nézem akkor a mérete pont a kézipoggyász határán van egy ilyennek. Pontosan le kéne mérni, hogy felengedik e. Mert úgy lenne a legegyszerűbb, legbiztonságosabb.
Feladott poggyászként feladhatod, de még jól becsomagolva is kockázatos, hogy megsérül.
Mondjuk szerintem ha a ruhák közé beteszed egy nagy, kemény falú bőröndbe, akkor annak nem lesz baja. Csak nagyon jól kell pakolni, hogy minden oldalról védve legyen, ne mozoghasson stb.
4/4 anonim válasza:
Van egy csomo szallitoceg, akik ingaznak a ket orszag kozott. Nem tudom milyen aron dolgoznak, de erdemes lehet utana nezni. Facebook-on vannak ilyen segito oldalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!