Vége a "fapados" repülésnek?
Nem tudom, én még most is találok olcsón jegyet. A Ryanair weboldala pl. kapásból azzal nyit, hogy 4849-Ft tól már vannak jegyeik. Az pedig tényleg minimális ár!
Angliában inkább, ha jól tudom, helyben van valami olyan adó, ami nagyon megemeli az Angliából elrepülés költségét! Lehet, hogy érdemes megnézni akár azt is, hogy az ember átvonatozik mondjuk Brüsszelbe és onnan jön haza ilyen 4-5000 Ft-os repülőjeggyel.
Pont most néztem Londonból Amszterdamba 2 fő retúr jegyeket, 125 font körül voltak, szerintem az teljesen baráti.
Amúgy miért ne tudnék létezni a UK-ben fapados nélkül? Nem azzal járok be munkába.
szerintem egyáltalán nem drágák a fapadosok még most sem. Angliában dolgozom, 100-150 font közötti áron mindig megfordulok. Karácsony szokott drágább lenni, de ha időben foglal az ember, akkor azt is meg lehet úszni 200 font környékén, ami bőven elfogadható.
Legutóbb 69 fontért mentem haza Ryanairrel,(csomag nélkül, csak kézipoggyásszal, csak hazaugrottam 4 napra.) Ennél olcsóbban sem busszal, sem vonattal nem megyek haza. A busz is 80 font körül van, de cserébe 24-26 órát szenvedhetsz. Autó megint nem opció, mert csak a csatorna alagúton való átkelés 100 font körül van, ennyiből meg kényelmesen hazajutok. Legutóbb, mikor hosszabb időre mentem haza, csomaggal, mindennel együtt 148 fontot fizettem. A fapados árak még most sem magasak. A magyar fizetés az, ami kevés, ezért sajnos az otthoniaknak még az olcsó jegy is drága már.
Valóban felmentek a fapados árak, de még mindig jóval olcsóbbak, mint régen a hagyományos társaságok voltak.
Amikor még nem volt fapados a legolcsóbb londoni jegy 80-100 ezer forint volt, ez a mai árakon kb. a duplája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!